Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması

ben bu macit vega dediğin şahsı tanımam bilmem...!
destek vermen yada vermemen çok da umurumda olan birşey değil...!
ve son olarak;
efendi kendine gel "macit vega" ne kadar koskoca ise Trakya Müzik daha da "koskoca" bir camia...!
Bunu da kafana sok, ceza almışsan mutlak bir nedeni vardır, neden olduğunu ben az çok anlamaya başladım bile...
haksız olmadıkların ve seninde yerinde saydığını üzüntüyle görüyorum...

bu kelimeleri eşşeğe desen burda bir insanın ne kadar burnunun dikinde oldugu görünüyor chord solo dostum yaklaşık 8 yıldır seni bilirim ama bu denli konuşma uslubunle kendine olan hayranlığını 2 dakikada bitirdin sizinde yeni öğrenen öğrencilerden yada onlar gibi çalan kişilerden farkınız yokmuş

Moderatör tarafında düzenlendi:

ben bu macit vega dediğin şahsı tanımam bilmem...!
destek vermen yada vermemen çok da umurumda olan birşey değil...!
ve son olarak;
efendi kendine gel "macit vega" ne kadar koskoca ise Trakya Müzik daha da "koskoca" bir camia...!
Bunu da kafana sok, ceza almışsan mutlak bir nedeni vardır, neden olduğunu ben az çok anlamaya başladım bile...
haksız olmadıkların ve seninde yerinde saydığını üzüntüyle görüyorum...

bu kelimeleri eşşeğe desen burda bir insanın ne kadar burnunun dikinde oldugu görünüyor chord solo dostum yaklaşık 8 yıldır seni bilirim ama bu denli konuşma uslubunle kendine olan hayranlığını 2 dakikada bitirdin sizinde köy düğünü çalan kişilerden farkınız yokmuş

Köy düğünü çalanlardan derken neyi kastettiniz genel konuştuğunuz için soruyorum ?

hiç bi makamdan anlamaz ver 2-4 ü çalsın konuşmayı bilmeyen insanlık dışı hareketler

sizin haddinize değil bu sitenin yönetici ve moderatörlerini sorgulamak...
Yarışma konumuzu saçma sapan yerlere getirdiniz...
Sizinle ilgili Adminimiz ile bugün mesajlaşmıştım fakat görüyorum ki bunu hak etmiyorsunuz.
Sizi 10 gün de ben banlıyorum...

Ch.

bende varım bol şanslar

Değerli ChordSolo kardeşimi her nerde olursa olsun yaptığı etkinliklerde yalnız bırakmamak adına bende katılıyorum sevgi ile kalın değerli dostlar....

bende katılmak istirorum.. vakit bulup kayıt yapabilecekmiyim bilmiyorum.. ama yinede yetiştirmeye çalışıcam. katılan herkeze kolaygelsin bol şanslar dilerim...

Değerli ChordSolo kardeşimi her nerde olursa olsun yaptığı etkinliklerde yalnız bırakmamak adına bende katılıyorum sevgi ile kalın değerli dostlar....

Saolasın Adem Abi, ekliyorum...

Ch.

evet karar verdim katılıyorum... hücum kayıt yapıcam bir parça. çorbada tuzum bulunsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...