- Enst.
- ketron x1 + yamaha dx7 II hd
Cevap: Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması
ben bu macit vega dediğin şahsı tanımam bilmem...!
destek vermen yada vermemen çok da umurumda olan birşey değil...!
ve son olarak;
efendi kendine gel "macit vega" ne kadar koskoca ise Trakya Müzik daha da "koskoca" bir camia...!
Bunu da kafana sok, ceza almışsan mutlak bir nedeni vardır, neden olduğunu ben az çok anlamaya başladım bile...
haksız olmadıkların ve seninde yerinde saydığını üzüntüyle görüyorum...
bu kelimeleri eşşeğe desen burda bir insanın ne kadar burnunun dikinde oldugu görünüyor chord solo dostum yaklaşık 8 yıldır seni bilirim ama bu denli konuşma uslubunle kendine olan hayranlığını 2 dakikada bitirdin sizinde yeni öğrenen öğrencilerden yada onlar gibi çalan kişilerden farkınız yokmuş
ben bu macit vega dediğin şahsı tanımam bilmem...!
destek vermen yada vermemen çok da umurumda olan birşey değil...!
ve son olarak;
efendi kendine gel "macit vega" ne kadar koskoca ise Trakya Müzik daha da "koskoca" bir camia...!
Bunu da kafana sok, ceza almışsan mutlak bir nedeni vardır, neden olduğunu ben az çok anlamaya başladım bile...
haksız olmadıkların ve seninde yerinde saydığını üzüntüyle görüyorum...
bu kelimeleri eşşeğe desen burda bir insanın ne kadar burnunun dikinde oldugu görünüyor chord solo dostum yaklaşık 8 yıldır seni bilirim ama bu denli konuşma uslubunle kendine olan hayranlığını 2 dakikada bitirdin sizinde yeni öğrenen öğrencilerden yada onlar gibi çalan kişilerden farkınız yokmuş
Moderatör tarafında düzenlendi: