Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması

Amatör ve profesyoneller diye sınıflandırma olsaydı, en amatör olarak katılırdım :)
Organizasyon için teşekkürler, katılanlara başarılar..

Güzel ve faydalı bir düşünce, katılımcılara başarılar dilerim.

Kolay gelsin hepinize...

Ben sadece bi fikir sürmüştüm öne :) Ama şimdi ben batuh gibi nasıl çalayım? :) İşim bu değil ki, eve gidip iki tıngırdatıyoruz kalan enerjimizle..Müzik sevdalısı olduğumuz için..
Bir başka fikrim de, nedense bugün fikir yumurtlama günüm :), yarışmanın dalları olsa iyi olur.. Birisi sağdan soldan bulduğu bir alt yapının üzerine melodi geçebilir, her türlü alt yapsını kendisi yapmış başka biriyle aynı şekilde değerlendirilmemeli..
Yüzme de bile, atlayın suya kim birinci gelecek denmiyor ki? Yaş grupları var, stil grupları var, stillerin mesafelerine göre yarışları var..Var da var yani :)

Yönetime saygımız sonsuz, ben sadece beyin fırtınası yapmak istedim :D

Yarışmanın asıl güzelliği ve özelliği zaten amatör yada profesyonel herkesin katılabilmesi...
Açık oylama olduğu için herkese oy verilebiliyor.İllaki bu yarışmayı en iyi klavye çalan kazanacak diye bir kaide yok, zaten şimdiye kadar da hiç bu şekilde olmadı...
Ancak;
Hazır altyapı üzerine çalma kabul edilmeyecek ki bunu şimdi kurallara dahil ediyorum.Hazır altyapı üzerine sadece söylemek kabul edilebilir olacak...

Ch.

söz müzik bize mi ait olmak zorunda yoksa herhangi bir eseri çalıp söylemek oluyor mu burasını tam anlamadım.

söz müzik bize mi ait olmak zorunda yoksa herhangi bir eseri çalıp söylemek oluyor mu burasını tam anlamadım.

Beste yarışması degildir bence. Demo diyorsa ; öyleyse istediginiz eseri çalıp söyleyebilirsiniz sonucu cıkıyor. Başarılar.

Bugün açıklamayı yazmak için yarım saate yakın bir zaman harcadım, hala yazılanları anlamayanlar olması gerçekten çok garip!
Hayır bu bir beste yarışması değil, ama isterseniz kendi bestenizle de katılabilirsiniz...

Ch.

böyle işler gerekyok
bu sitede üyelerin yüzde doksanı aletine nasıl ritim ,ses vs. bulmak ve yükleme kullandıkları aletle ilgili sorunlar müzik ve ilgili deneyimleri sahne hayatıını öğrenmek istiyen kişilerden oluşuyor ciddi müzik adamları zaten yarışmaz onlar sdk yarışı yapmazlar sanat evrensel ve herkesin ayrı rengi vardır oyüzden 7 ana sesle herşey oluyor:) biraz felsefe yaptım heralde özür diliyorum kimseye özelde cevap değildir acizane konuştum herkezi seviyorum saygılar

organizasyonda emeği geçen herkeze tşk ler bende bir amatör olarak katılmak istiyorum sanırım zaten verilen emeği göstermiş olmak tek parçaylamı katılım yoksa hem kendi besten hem bilinen bir parçayla yani iki parça olabilirmi herkeze saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...