Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Sona Erdi...

Cevap: Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Sona Erdi...

yarışmaya katılan vede kazanan arkadaşları kutlarım.harika bir müzik ziyafeti oldu.birinci olan mustafa hocama başarılı çalışmalarından ve bizi çaldığı harika demoları ile müziksiz bırakmadığından dolayı çoık çok teşekkür ederim.

tüm çalışmalar güzeldi katılımda iyiydi.. dereceye giren arkadaşları tebrik ederim. diğer arkadaşlarada katılımları için teşekkürler.

Dereceye giren arkadaslari tebrik ederim.
1nci oldugu icin Mustafa hocami ayri olarak tebrik ediyorum.
Ayrica vaktini ayirip dinleyip oy veren katilimcilara tesekkurlerimi sunuyorum.

Sayın Keşanlı Mustafa hocam olması gereken ve hakettiğiniz birinciliğinizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum. Diğer katılımcı arkadaşlarından demoları birbirinden güzeldi. Onlarıda tebrik etmek isterim. Bilindiği üzere bu bir yarışmaydı, elbetteki bir birinci lazımdı.
Emeği geçenlere çok teşekkürler..

Değerli dostlarımı teprik ediyorum tüm dostlara sevgiler ....

Yarışmada emeği geçen herkese teşekkürler!

Kazanan arkadaşlarıda ayrı yeten tebrik ederim...

Son olarak bir sonraki yarışma ile ilgili bir öneride bulunmak istiyorum;

Yarışmada oy kullanan kişilerin yarışmanın sağlıklı yapılabilmesi açısından kime oy verdiklerinin görünmemesi gerekirdi;

Çünkü; burada çoğu müzisyen birbirini tanıyor ve yarışmaya katılan kişinin kimin kendisine oy kullandığını görmesi ve oy kullanan kişilerinde kimin kime oy kullandığını görmesi yarışma etiği açısından sakıncalı bir durum...
Şöyle düşünün;
Hepimiz genel seçimlerde oy kullanıyoruz fakat kimse kimsenin hangi partiye oy kullandığını bilmiyor dolayısıyla oy kullanan kişi kaygısız ve özgür bir şekilde oyunu kullanıyor...
Burada yapılan yarışmadaki seçimlerinde böyle yapılması daha doğru olurdu...

Yarışmada gördüğüm bir başka husus ise yarışmaya katılan kişi kendi kendine oy kullanabiliyor buda bence sağlıklı bir durum değil;
Ayrıca benim burada fark ettiğim bir hususta şöyle;
Yarışmada kendi kendine oy kullanan bir arkadaşımız daha sonra kimin kime oy kullanıldığının göründüğünü fark edince adminlerden oyunu kendi kendine verdiğini ve bunu değiştirip değiştiremeyeceğini soruyor bunuda siz sayın yöneticilerin dikkatine sunuyorum.

Sanıyorum ki gelecek sene sayın adminlerimiz bu konuyu dikkate alarak yarışmayı düzenleyeceklerdir...

Yarışmayı düzenleyen sayın trakyamuzik.net adminlerine, bu yarışmaya çalışmalarıyla renk veren katılımcılara ve oylarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma bir kez daha teşekkürlerimi sunarım.

Herkese bol müzikli bol kazançlı günler

Saygılarımla

By_CTO

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mustafa Keşanlı yı tebrik eder uzun ve başarılı yıllar temenni ederim...C.Solo başta olmak üzere bütün arkadaşlar gönlümüzde birinciydiler zaten...hepinizi tebrik ediyor sizlere de başarılı uzun yıllar temenni ediyorum...

keşanlı mustafa abimi tebrik ederim..ayrıca 2 ci olan ali kardeşimide tebrik ederim...

kazanan ve katılan herkezi tebrik ederim.. oy kullanan ve olumlu yorumlar yapan tüm tm üyelerinede teşekkür ederim.. seneye daha sağlam bir demoyla yine burda olmak istiyorum.. 2013 demo yarışmasına ilk başvuruyu yapmak istiyorum şimdiden :)

Yarışmada oy kullanan kişilerin yarışmanın sağlıklı yapılabilmesi açısından kime oy verdiklerinin görünmemesi gerekirdi;

Çünkü; burada çoğu müzisyen birbirini tanıyor ve yarışmaya katılan kişinin kimin kendisine oy kullandığını görmesi ve oy kullanan kişilerinde kimin kime oy kullandığını görmesi yarışma etiği açısından sakıncalı bir durum...
Şöyle düşünün;
Hepimiz genel seçimlerde oy kullanıyoruz fakat kimse kimsenin hangi partiye oy kullandığını bilmiyor dolayısıyla oy kullanan kişi kaygısız ve özgür bir şekilde oyunu kullanıyor...
Burada yapılan yarışmadaki seçimlerinde böyle yapılması daha doğru olurdu...

Yarışmada gördüğüm bir başka husus ise yarışmaya katılan kişi kendi kendine oy kullanabiliyor buda bence sağlıklı bir durum değil;
Ayrıca benim burada fark ettiğim bir hususta şöyle;
Yarışmada kendi kendine oy kullanan bir arkadaşımız daha sonra kimin kime oy kullanıldığının göründüğünü fark edince adminlerden oyunu kendi kendine verdiğini ve bunu değiştirip değiştiremeyeceğini soruyor bunuda siz sayın yöneticilerin dikkatine sunuyorum.

Hocam eleştirinizde haklısınız lakin bu durum tamamen forumda kullanılan anket sisteminin şeklinden kaynaklanıyor.Dediklerinizi düzeltmek pek mümkün gözükmüyor.Çünkü bu anket sistemi esasen oylama için tasarlanmamış.Bu tamamen benim uydurmaya çalıştığım birşey...
Kendi kendine oy verme konusu belki kural koyularak halledilebilir, çünkü bunu açıkcası ben de çok doğru bulmuyorum...
Önerileriniz ve katılımınız için teşekkür ederim...

Ch.