Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Sona Erdi...

ChordSolo

Forum Doktoru
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
chordsolo.wixsite.com
Enst.
Yamaha PSR670&750
Arkadaşlar demo yarışmamız sona ermiştir...
Sizlerin oyları ile sıralama şu şekilde oluştu;

1.Keşanlı Mustafa
2.Windman1981
3.Hasso45/ChordSolo...

Yeniden dinleyebilmek isteyenler için adres aşağıda;

TRAKYA MÜZİK DEMO's sounds on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free

Yarışmaya katılan, emek veren, dinleyen ve oy veren tüm dostlarımızın ellerine sağlık...
Bir sonraki yarışmada görüşmek üzere...Ödüller Admin taarafından takdim edilecektir...
Teşekkürler...

Ch.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Sona Erdi...

Tebrik ederim kazanan arkadaşlarımızı.

katılan herkese teşekkürler, kazananlara da tebrikler, aslında hepimiz kazandık; böyle güzel bir müzik resitaline tanık olduk.

kazanan arkadaşlara tebrikler ...

Güzel bir yarışmaydı. Oy vererek katılım yapan tüm değerli üyelerimize teşekkürler. Yarışmayı en üst yerde tamamlayan Mustafa ağabeyimizi de tebrik ediyorum.

Bu organizasyonla unuttuğum değerlerimi tekrar bana hatırlatan site kurucusu ve ekibine, katılmayacakken beni devamlı teşvik eden sevgili Chordsolo üstada, Oy versin vermesin demoları dinleyerek bize destek olan tüm üye arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra da sizlere yetmişli yıllardan unutulan örneklerden sunacağım. Tekrar tekrar teşekkürler.....Sağolun, Varolun....

Kazanan arkadasları tebrık ederım hasso 45 ozellıkle sızı tebrık edıyorum fl studıo calısmalarınızdan dolayı

Evet güzel bir yarışmaydı, Oy vererek katılım yapan tüm değerli üyelere teşekkürler. Yarışmayı birincilikle tamamlayan kesanli Mustafa ağabeyimizi de bende tebrik ediyorum.,saygilar

Mustafa hocamın müzikal yetisinin ne kadar ileri düzeyde olduğunu sembolik olarakda olsa kanıtlayan bu yarışmayı düzenleyen,katılan,oy veren tüm arkadaşlara teşekkürler.

Mustafa abim başta olmak üzere Windman1981 ve Hasso45 üstadları kutluyorum...

.
Yarışma için emek veren, bunların düzenlenmesinde sunulmasında emeği geçenlere ve yarışmayı kazanan arkadaşlarımıza tekrar teşekür eder başarılarının devamını dilerim.