Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Başladı...

Trakya Müzik 2012 Demo Yarışmasında En Çok Beğendiğiniz Eser Kime Ait?

• Kullanılan toplam oy
    288
  • Anket kapatılmış .
Cevap: Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Başladı...

Herkesin emeklerine sağlık birbirinden başarılı çalışmalar hepsini keyifle dinledim diyebilirim...Sınavlarımdan dolayı demomu yetiştiremediğim için çekilmek zorunda kalmıştım bi kez daha üzüldüm oldukça heycan verici olurdu burda demomun bulunması...Dönence çok hoş olmuş çalan arkadaşı tebrik ediyorum...İyi olan kazansın herkese başarılar...

haydi bakalim hayirlisi olsun iyi olan kazansin yarismaci arkadaslara basarilar.ben bile heyecanlandim iyimi niyeyse...

Herkese başarılar ama,Hasso45 in kayıtlarını hep beğeniyle takip etmişimdir.Nacizane,oyum kendisine gitti.Müzik adına kalite ve başarı sunan herkesden Allah razı olsun...

aslında seçim yapmak zor.tüm arkadaşlarımız harika demolar hazırlamışlar.keşke sözlü,sözsüz,diye ayrı ayrı oy verebilseydik.tarzlarda değişik.her biri kendi tarzında mükemmel..bütün arkadaşlara başarılar diliyorum.ellerine sağlık.

vala favorim şimdiden belli de...

bu ses yarışması mı? yoksa demo yarışması mı kafam karıştı :D

bazı demolar md üzerine okunmuş gibi geldi... Ya da birilerine aranjörlük yaptılar da, kendi kayıtları oluduğu için onların üstüne mi okudular kestiremedim.

neyse... tüm katılımcılara hayırlı olsun.

benim oyum mustafa hocama (keşanlı) dır.

Benim oyum sevgili Chordsolo (Bahadır) abime. Her zaman ki gibi kalite dolu, altyapı renkli, vokali ahenkli güzel bir çalışma. Ayrıca Coşkun1982 ve Keşanlı Mustafa abimin çalışmalarını da çok beğendiğimi belirtmek isterim. Diğer arkadaşlarında çalışmalarını keyifle dinledim ve takdir ettim. Herkeze başarılar. Bu güzel organizasyon için emeği geçenlere de özellikle Bahadır abime teşekkürler.

bu arada anasayfa anketi için Admin'e teşekkürler...

Ch.

Öncelikle;"dönence-windman1981" ve "hasso45" kardeşi canı gönülden tebrik ediyorum.Çok iyi iş çıkartmışlar gerçekten çok ciddi bir emek var.Özellikle hasso45 hakkaten bu işte aşmış kendini uçmuş gitmiş, amaaaan kopuk uçurtma :)...Ama ben demo yarışmalarında,yarışmacıların seslerini duyurabildikleri parçalara oy vermeyi tercih ediyorum.Bu yüzden de;

"Hastane önünde incir ağacı-eddie","Kazimi" ve "ChordSolo"arasında kaldım.Benim oyum bu üçünden birine gitt.Gerçekten çok başarılı performanslar ve çok ciddi emekler var.İnşallah hak eden kazanır.

Saygılar...

Hepsi çok güzel demoların ama içlerinde 2-3 tanesi çok profesyonel gerçekten tebrik ederim hak eden kazansın.

Öncelikle;"dönence-windman1981" ve "hasso45" kardeşi canı gönülden tebrik ediyorum.Çok iyi iş çıkartmışlar gerçekten çok ciddi bir emek var.Özellikle hasso45 hakkaten bu işte aşmış kendini uçmuş gitmiş, amaaaan kopuk uçurtma :)...Ama ben demo yarışmalarında,yarışmacıların seslerini duyurabildikleri parçalara oy vermeyi tercih ediyorum.Bu yüzden de;

"Hastane önünde incir ağacı-eddie","Kazimi" ve "ChordSolo"arasında kaldım.Benim oyum bu üçünden birine gitt.Gerçekten çok başarılı performanslar ve çok ciddi emekler var.İnşallah hak eden kazanır.

Saygılar...

oy adetinin üzerine tıklayınca kime verdiğin gözüküyo ::)