tesisatıma katkı ne önerirsiniz !!!

piyanist bekir

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa 2x roland va 7
değerli üstadlarım öncelikle tüm müzisyen dostlarıma saygılarımı iletiyorum. çok düşündüm ve tesisatıma katkı olarak crossover veya başka bir alet önerilerinizi bekliyorum. 4 adet elektro voice tour x 2152. 2 adet elektro voice t 252. 2 adet elektro voice tour x 1152. 2 adet elektro voice tour x 1181 subwoofer. . DYNACORD POWERMATE 1000-2 MİKSER. elektro voice Q 1212 POWER ANFİ 1 ADET. BİEMA FW1300 POWER ANFİ.ELİMDE MEVCUT .CROSSOVER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DBX ŞUAN İÇİN. . SİZLERDEN RİCAM BANA GEREKLİ NE ÖNERİRSİNİZ. DAHA İYİ SES VE VERİM ALMAK İÇİN. BAZI KİŞİLERE SAÇMA GELEBİLİR AMA. FİKİR ALMAK İSTİYORUM. ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.

Cevap: tesisatıma katkı ne önerirsiniz !!!

Selamlar öncelikle...

Okuduğum ve bilgim olduğu kadarı ile elinizde gayet güzel bir tesisat var. Bence yapabileceğiniz en güzel şey eğer elinizde yoksa bunların hepsini bir case in içine yerleştirmeniz. Ayrıca çok daha kaliteli bir sound elde etmek istiyorsanız araya bir ekolayzer önerebilirim. Çok daha güzel bir sound alabilirsiniz. Zaten elinizdekiler yeter de artar bile. Dynachord ve Electrovoice gibi çok dayanıklı ve kaliteli bir sistem kurmuşsunuz. Fazlasına pek gerek yok bence... Sound case olarak bahsettiğim aşşağıdaki resimde görüldüğü üzeredir. Hem cihazlarınızı korumuş olursunuz hemde daha sağlıklı bir kullanım sağlar...

Mixer-and-Sound-Case-HW-403-.jpg

iyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Selamlar öncelikle...

Okuduğum ve bilgim olduğu kadarı ile elinizde gayet güzel bir tesisat var. Bence yapabileceğiniz en güzel şey eğer elinizde yoksa bunların hepsini bir case in içine yerleştirmeniz. Ayrıca çok daha kaliteli bir sound elde etmek istiyorsanız araya bir ekolayzer önerebilirim. Çok daha güzel bir sound alabilirsiniz. Zaten elinizdekiler yeter de artar bile. Dynachord ve Electrovoice gibi çok dayanıklı ve kaliteli bir sistem kurmuşsunuz. Fazlasına pek gerek yok bence...

İLGİLENDİĞİNİZ VE FİKRİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Rica ederim piyanist bekir. iyi çalışmalar dilerim.

Mikserim power anfilerim case içinde . Inşallah en yakın zamanda hoparlörlerimede case yaptıracağım. çok teşekkür ediyorum.

değerli üstadlarım öncelikle tüm müzisyen dostlarıma saygılarımı iletiyorum. çok düşündüm ve tesisatıma katkı olarak crossover veya başka bir alet önerilerinizi bekliyorum. 4 adet elektro voice tour x 2152. 2 adet elektro voice t 252. 2 adet elektro voice tour x 1152. 2 adet elektro voice tour x 1181 subwoofer. . DYNACORD POWERMATE 1000-2 MİKSER. elektro voice Q 1212 POWER ANFİ 1 ADET. BİEMA FW1300 POWER ANFİ.ELİMDE MEVCUT .CROSSOVER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DBX ŞUAN İÇİN. . SİZLERDEN RİCAM BANA GEREKLİ NE ÖNERİRSİNİZ. DAHA İYİ SES VE VERİM ALMAK İÇİN. BAZI KİŞİLERE SAÇMA GELEBİLİR AMA. FİKİR ALMAK İSTİYORUM. ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN

değerli üstadlarım öncelikle tüm müzisyen dostlarıma saygılarımı iletiyorum. çok düşündüm ve tesisatıma katkı olarak crossover veya başka bir alet önerilerinizi bekliyorum. 4 adet elektro voice tour x 2152. 2 adet elektro voice t 252. 2 adet elektro voice tour x 1152. 2 adet elektro voice tour x 1181 subwoofer. . DYNACORD POWERMATE 1000-2 MİKSER. elektro voice Q 1212 POWER ANFİ 1 ADET. BİEMA FW1300 POWER ANFİ.ELİMDE MEVCUT .CROSSOVER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DBX ŞUAN İÇİN. . SİZLERDEN RİCAM BANA GEREKLİ NE ÖNERİRSİNİZ. DAHA İYİ SES VE VERİM ALMAK İÇİN. BAZI KİŞİLERE SAÇMA GELEBİLİR AMA. FİKİR ALMAK İSTİYORUM. ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN

Moderatör tarafında düzenlendi:

selamlar bekir kardes;elindekiler yeterli ve hatta fazla bile ,extra masraf yapmana hic gerek yok,tek tavsiyem tesisatini baska kolonlarla test yapman tabi imkanin varsa cunku kolonlarin db. ve watlarida guzel sesler icin onemlidir,son olarak bence ekolayzirada ihtiyacin yok ,ikinci bir ekolayzir sesleri cok bogar ve derinlestirirsin solist icin olabilir muzikte SIKINTI olur,basarilar,saygilar

ilginiz, bilginiz, ve fikriniz için çok teşekkür ediyorum....