tesisat kuracagım yardımınıza ihtiyacım var

ayasli sazci

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
elimde pek fazla param yok 2.500 yada 3000 tl var mixer olarak behringer pmp 5000 düşünüyorum ama kolonlar hakkında pek bilgim yok ben ankara lıyım köydüğünlerinde çalacam çogu açık ortam kapalı ortamlarda var şimdiden yardımınız için teşekkürler

Cevap: tesisat kuracagım yardımınıza ihtiyacım var

Slm kardeş, az paraya güzel ses diyorsan, tartışmasız Türkiyenin en iyisi servo tavsiye ederim, daha yeni aldım 2 tane hoparlör sv 152dk o kadar hoş ki anlatamam, bir de kampanyadaymış, tanesine 800 ü gözden çıkarmışken, 635 e aldım, rms 500, peak 1000 watt, servonun fantasy anfisini tavsiye ederim, bir de 2000 watt pm 2000 küp şeklinde çıkarmış, tercih senin tabi, başarılar.

Evet bende Servo PM 2000 aldım oldukça güçlü çok memnunum ama. Saz gurubunun verdiği teklifi hiç kaçırma derim.

öncelikle hepinize teşekkür ederim abilerim saz grubunun teklifi iyi olabilir pek anlamıyorum kolondan felan ben ankara ayaşlıyım bizim burda arkadaşlarım kullandıkları dynacord pm 1000 kolanlara activevoice felan diyorlar ama ben bilmiyorum anfi de tercihim yatık anfi olması behringer 5000 nası iyi deilmi

öncelikle hepinize teşekkür ederim abilerim saz grubunun teklifi iyi olabilir pek anlamıyorum kolondan felan ben ankara ayaşlıyım bizim burda arkadaşlarım kullandıkları dynacord pm 1000 kolanlara activevoice felan diyorlar ama ben bilmiyorum anfi de tercihim yatık anfi olması behringer 5000 nası iyi deilmi

Sevgili dostum dynacord ürünleri elbetteki süperdir ama parasını sorsan şok olursun düşünki sadece dynacord Povermed A 1000 amfi 4000 TL dir birde kolonlarını alsan 4 kolon ile birlikte sana abartısız 10.000 TL ye patlar peki bu kadar parayı verebilecek durumdamısın?

Ayrıca Behringer ürününü ben şahsen kimseye önermem gerisini sen düşün.

Bence gene benim teklifimi iyi düşün bu ayın onbeşinde yolcuyum ayın onbeşinden itibaren arasanda artık satacak durumum kalmaz. Saygılarımla,

Moderatör tarafında düzenlendi: