Temiz ve ucuz isteyene

fatihoymaci

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Kardeslerim startech 1700wt power yatık mixer 8 kanal sadece altaki ses portlarında oynayınca cızırtı yapıyor açılıp bakılacak yaptıraacak arkadasa çok uygun fiyata verecegm

sıfırı 1500 2000 lira sıfırını almayın

denedm test ettim on numara mixer

750 liraya vereceğim daha ucuzunu bulun bunun walla ben alayım yok daha ucuzu
05544750958

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0093.jpg
    Fotoğraf0093.jpg
    195.9 KB · Görünümler: 204
  • Fotoğraf0184.jpg
    Fotoğraf0184.jpg
    194.7 KB · Görünümler: 232
  • Fotoğraf0186.jpg
    Fotoğraf0186.jpg
    194.1 KB · Görünümler: 207
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Temiz ve ucuz isteyene

tam olarak modelini yazarmısın

abi modelinin yazmıs oldugu kağıt altaydı oda yırtılmıs içinin açılması gerekiyor modeli için ben resim ekleyecegim walla acil oldugu için satıyorum

fatihoymacı kardeş cihazı satıyormuşsun potlarda cızırtı var demişsin. Bu tür cızırtıları yok etmek için elektronik malzemesi satan dükkanlardan bir adet kontak 26 veya kontak 60 sprey alıp potansiyometrelerin (potların) arasına sıkıp ileri geri sürgüleri harket ettirirsen bu sorun ortadan kalkar. (Tabi cihaz kapalıyken) Bu spreylerin fiyatı da tahmini 5 tl yi geçmez bilgin olsun diye yazıyorum. Allah hayırlı satışlar versin. Cihazı açmayada hiç gerek yok.

hmm anladım abicim çok tesekkur ederim saolun bilgi verdiğniğiniz için gerçekten çok saolun

aynı zamanda arkadaslar resimdeki darbuka ve teber fişmenli wengi agacından yapılmıs sazda satılıktır sazımın fiyatı 800 liradır çunku osaz gerçekten bitane sazın tonu çok süper inanın almak isteyene almadan önce videosunu yollayacagım beğenmesse almasın okadar guveniyorum sazıma arkadaslar

arkadaslr ilan gücel son olarak fiyatı 750 den 650 ye indirdim isteyene son 650 liraya vereceğim

aynızamanda arkadasalr mixer + fiişmen özel yapım vengi tekne sazım da var oda satılık + mikrofon + darbuka + gem wk1 orgta ar org çok temizdir ilgilenenler özelden msj atarsa ben dönerim geri tesekkurler trakyamüziğe

-----------------------------------------

Moderatör tarafında düzenlendi:

kardesim bu aynı anfiyi sen bulsana 750 tlden assasına ben alayım

ilan günceldir