Technics Geliyormus.

Cevap: Technics Geliyormus.

Arkadaslar bizde duydugumuzu soyledik peki ya cikarirsa adam dun turkiyeden cikti bugun geri donuyor bu kuralmi yani turkiyeden cikti diye bir daha gelemezmi ortada bir pazar var ve gittikce bu pazar buyuyor oda pastadan pay almak istiyor çine gelince hangi firma urununu cinde yapmiyor

teknics türkiyeden çekilmedi ki.panasonic olarak halen türkiyedeler.ve ben de geçen ay technic i bildiğim için bir adet panosonic tv aldım
org konusuna gelince bu işin alt yapılarını yapacak olan kişiler türkiyede belli.haberleri yoksa olmaz sanırım.

şunu da söyleyeyim,bütün kalbimle çıkmasını da istiyorum

Haber ne derece doğru yada yanlış bilmiyorum ama gelecekse arge aşamasına ben de gönüllü olarak katılırım. Piyasa zaten tekel gibi, resmen iyice birileri tarafından iyice tekelleştirilmeye çalışılıyor. Özellikle ritimler konusunda elimden geleni yaparım, yazdığım ve demolarımda sizlere sunduğum ritimleri birebir aktarır alete can veririm, hiç sorun değil, yeter ki birileri meydanı boş bulmasın, yeter ki aynı özellikle cihazları süsleyip püsleyip yeni cihazmış gibi satarak sömürmesinler. 2.000TL-10.000TL fiyat farketmez, hangi cihazlarda vst var ki, hangisinde gerçek enstüman fxleri var ki. Terabaytlar yetmezken hala mb ram'lerde cihazlar çıkıyor :(

Moderatör tarafında düzenlendi:

Matsushita firması eğer Türkiye için özel bir Model üretiyorsa bu Dünyanın sonu geldi demektir.
Neden biliyormusunuz?
Matsushita firması uzun yıllardır Türkiye ile ticareti kesti.Çünkü Türkiyedeki temsilcileri tarafından çok üzüldü ve en sonunda Türkiyeden çıkma kararı aldı.Değil Technics marka bir klavye,Technics marka bir CD player bile yapmaz Türkiye için.
Markalarından bazıları:
Technics,Panasonic,Ramsa......
Lütfen sağlam bir bilgi olmadığı sürece paylaşımlarda bulunmayınız çünkü bu gibi bilgiler bile piyasayı negatif etkiler ve bazıları şu an klavye alacakken beklemeye geçer ve bu sayede piyasa dengesi alt üst olur.
Technics eğer yeniden klavye sektörüne girmeye karar vermişse bunu önce Türkiye için özel bir Klavye ile başlamaz.
Dünya geneline dağıtacağı aletler üretmeye çalışır ama bu da artık çok mümkün değil çünkü rakipleri çok güçlendi.
Komik olan:
Japonyada koskoca Fabrikası dururken neden Çin'de üretsin? Bilgi çok çürük.

Abi bende senin gibi düşünüyorum...
Ben Türkiye'den vazgeçtim, umarım Technics bu alana geri döner.Çünkü KN5000 ne kadar her modelini kullandım bu cihazların ve hala özlüyorum.
Umarım tekrar girerler bu alana...:)

Arkadaslar bizde duydugumuzu soyledik peki ya cikarirsa adam dun turkiyeden cikti bugun geri donuyor bu kuralmi yani turkiyeden cikti diye bir daha gelemezmi ortada bir pazar var ve gittikce bu pazar buyuyor oda pastadan pay almak istiyor çine gelince hangi firma urununu cinde yapmiyor

Technics gerçekten geri geliyor ama sadece Hi-Fi ürünleriyle.
Umarım zaman içinde Klavye de üretmeye başlar ama bu konuda en ufak bir bilgi yok.
Hatta Almanyada üyesi olduğum Müzik plattformlarına da sordum kimse bir şey bilmiyor.
Belli ki arkadaşınız konuyu yanlış anlamış.
Bence bir daha araştırsın.

Matsushitadan biz parasıyla yedek parça bile getirtemedik ve cevap aynen şöyle:
"Türkiye ile çalışmayı düşünmüyoruz".
Kimbilir adamlara ne yapıldıki bu tavrı koydular.
Eğer bir gevşeme olduysa bu belki yeni nesil yöneticiler sayesinde olmuştur.Gerçekten çok uğraştık ama olmadı.Biz de Technics ürünlerini bir daha servise almadık.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Peki Ahmet abi Gem WK serisi için İtalya'dan parça getirtebiliyomusunuz? Sonuçta 2009 yılında fabrika kapandı.

Ben sizin yerinize olsam Gem distribütörünü mahkemeye veririm.Çünkü 2009 yılında sattıysa bu ürünü şu an 5. yılı piyasada ve 5 tam sene sorumlu o aletten.Bence öncelikle distribütör ile görüşün ama netice4 alamazsanız hemen tüketici mahkemesine başvurun.
Hakkınız var.
Acımayın çünkü yeterince yedek parça getirmiyorlar ve sizin gibileri yüz üstü bırakıyorlar.
Gem mutlaka kapatmadan önce bir teklif yapmıştır.Bunu yapmak zorunda.

Degerli arkadaslar ben bu konuyu acmamdaki sebeb duydugum bir seyi icimden geldigi icin paylasmak istedim kesinlikle herhangi bir algi operasyonu gerceklestirmek icin acmadim kafaniz karismasin zaten boyle bir olusum icin epey bir surec gerekecek.

Saygilarimla,

Ahmet Can kardeşim. Seni direk övsem yalakanın Allah'ı derler. Bunca yanıtlarını okuyarak, Türkiye ve Avrupa yaşantılarını hemen hemen çoğunu anlattın ve okudum. Biraz şakayı sevmiyorsun farkındayım. Onun için ciddiyete gelelim derim. Ruhunda öz müzik sevdası, yaşantında çok becerikli, Akademik yöndende fevkalade olduğun ve heleki benim gibi mütevazi eski İstanbul ailesinden gelmen, tartışılmaz. Dikkat ettiysen sana boynum kıldan ince hep kaldı. Eh bu kadar cilalamak ta yeter diyebilirler aklı erkenler. :) Ama gerçek. Bir şey kafama takıldı. Bu konularda bilgin benden çok üst seviyede olduğundan sormak isterim. En basit bir örnek; gençliğimizde hatırlarmısın? (Gerçi aramızda takriben 10 sene var) Daha üstleri söylemiyorum. Nike marka spor ayakkabı almak dahi bir hayaldi. Çok pahallıydı ama gerçek USA idi. Amerikan marka olup, bu gün VIETKONG veya VIETNAM üretimi. Adidas desen (Almanya) ona keza INDONESIA üretimi. Peki bu adamlar manyak mı? hazır kurulu düzeni ve fabrikası mevcutken. Niye böyle bir şeye tenezzül ettiler? En garibin bile ayağında artık. Daha daha ne örnekler var. Bu en basiti. Zannımca kanaatim. Hangi ülkede işçilik en ucuz ona yönelmektedirler. Fason iş peşindeler. Kaliteyi geçip. Türkiye' de bile yiyecek, içecek, elbise vs. ve envai her tür maddelerin en mükemmeli, ihracata sevkedilmekte ve kalan posayı da sen ben paylaşmaktayız. Bu konuda bizleri de aydınlatacağına eminim. Görüşleri engin olan kardeşim. Sevgi ve saygılarımla............