Tavsiye edebilceğiniz aletler ? (Pa80 - Pa55 vb)

Cevap: Tavsiye edebilceğiniz aletler ? (Pa80 - Pa55 vb)

Ayrıyetten herhangi bi seti yükleyebiliyoruz değil mi ? kusura bakmayın sorularımla sıkıyor olabilirim ama aleti alırken bilgi sahibi olıyım diye

Ayrıyetten herhangi bi seti yükleyebiliyoruz değil mi ? kusura bakmayın sorularımla sıkıyor olabilirim ama aleti alırken bilgi sahibi olıyım diye

tabiki yükleyebiliyorsun,her sette değişik ritim ve sesler var,

Ev kullanıcıysan pa50 al derım pa80 pa55tr temızı zor 1500e pa55 yıpranmısını bulursun 2000tl 1yıl garantılı utar muzıkte var herkesi dinle kendi bildiğini yap git gör dinle al

alicim sana katılmıyorumbu konuda.. çünkü pa50 yi satalı bir yıl oldu.. 1450 tl ye aldım ve bir yılda inanılmaz deforme oldu alet.. kasası çok ucuz malzemeden yapılmış swich ler, vs.. berbat.. kesinlikle pa50 alma kardeşim çok zararın olur.. 1500 pa55 bulabilirsen al satarkende en az o fiyata satarsın.. 2000e temiz pa80 bulabilirsen (maddiyatın yeterse tabi) hemen al. satarken en az o fiyata satarsın... sık cihaz değiştirmek iyi bişey değil.. bir alet alıp uzun süre kullanarak adapte olabilirsin. ben memnun olamadığım için pa50yi sattım yoksa hersene alet değiştirmem normalde.. kısaca maddi gücüne göre temiz olmak şartıyla pa55 yada pa80 al derim..

alicim sana katılmıyorumbu konuda.. çünkü pa50 yi satalı bir yıl oldu.. 1450 tl ye aldım ve bir yılda inanılmaz deforme oldu alet.. kasası çok ucuz malzemeden yapılmış swich ler, vs.. berbat.. kesinlikle pa50 alma kardeşim çok zararın olur.. 1500 pa55 bulabilirsen al satarkende en az o fiyata satarsın.. 2000e temiz pa80 bulabilirsen (maddiyatın yeterse tabi) hemen al. satarken en az o fiyata satarsın... sık cihaz değiştirmek iyi bişey değil.. bir alet alıp uzun süre kullanarak adapte olabilirsin. ben memnun olamadığım için pa50yi sattım yoksa hersene alet değiştirmem normalde.. kısaca maddi gücüne göre temiz olmak şartıyla pa55 yada pa80 al derim..

Yorumunuz için çok sağolun hocam :)

Pa500 yerine pa50 yazmisım:):) yalnışlıkla iyi kurcalamak gerekır pa80 ve pa55 bu cihazlar çok tercıh edildiğinden temizini ayırt etmek zordur

YA ARKADAŞIM BÖYLE KAFAN ÇOK KARIŞIR BEN KULLANIYORUM EKLE BENİ SANA CANLI ÇALİM EN İYİ SETTE BENDE VAR ZATEN
orgcu_cem_1990@hotmail.com
ekle çalim sana

Ekledim bile hocam :) :)

tamam kardeşim başlıyoruz hazır ol pa 55tr ye

kardeşim biraz daha para biriktir pa500 tr al yeni teknoloji alet ikinci elleri hem temiz hem de uygun fiyata sana öneririm ...

alper kardeşim kaça sattın acaba a300tr v2 yi ?