- Enst.
- Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
Arkadaşlar hemen her gün birçok TV kanalında karşınıza çıkmıştır, 8 İnç, 512 MB Ram, 8 GB dahili hafıza, Deri kılıflı bu tablet PC 199 TL diye reklam yapıyorlar ve hatta piyasada bu fiyata bulun size ücretsiz göndereceğiz diyorlar.
Ben bu konuya eğildim
Ne kadar 199 TL fiyatlı ve aynı yalanları içerir TV reklamları varsa hemen aradım. Daha ben konuşmadan 10 TL de Kargo bedeli dediler
Be kardeşim sen reklamında bu fiyata bulursan bedava göndreceğiz demişsin madem görüşmemiz de sanki çok dürüst bir iş yapıyorsunuz misali kayıt altına alınıyor ya bende bu yüzden aradım. Şu telefon numarasında da aynı fiyata aynı özellikte Tablet PC var, bu numarada da. Şimdi madem kanıtladım bedava ürünümü rica edeyim 
Hayır efendim bu bir satış politikasıymış. Niye utanmadan böyle yalanlar söylüyorsunuz? Sizde hiç edep arlanma yokmudur? dediğimde telefon yüzüme kapanıyor.
Arkadaşlar siz siz olun sakın bu yalanlara kanmayın. alırsanız da sakın 512 RAM lısını almayın hele de tanıdık, bildik bir mağaza olmazsa asla almayın. Bu bukalemunların ağına düşmeyin. Sonra satıcı adına sadece bir telefon numarasından başka bir şey bulamazsınız. Ürünü iade etmek için de sakın tüm evraklarınızı ve ürünü göndermeyin. Delillerini zi yok etmeyin. Faturasız bir ürüne asla yeltenmeyin. Ya noter kanalıyla, yada PTT kanalıyla İadeli Taahhütlü bir dilekçe ile ürün iade işleminde bulunun. Aksi takdirde hiç bir hak arama şansınız olmaz. Tabi ki karşınızda da gerçek bir satıcı ve satıcı adres bilgileri de var ise.
Sonsuz Sevgilerimle,
Ben bu konuya eğildim
Hayır efendim bu bir satış politikasıymış. Niye utanmadan böyle yalanlar söylüyorsunuz? Sizde hiç edep arlanma yokmudur? dediğimde telefon yüzüme kapanıyor.
Arkadaşlar siz siz olun sakın bu yalanlara kanmayın. alırsanız da sakın 512 RAM lısını almayın hele de tanıdık, bildik bir mağaza olmazsa asla almayın. Bu bukalemunların ağına düşmeyin. Sonra satıcı adına sadece bir telefon numarasından başka bir şey bulamazsınız. Ürünü iade etmek için de sakın tüm evraklarınızı ve ürünü göndermeyin. Delillerini zi yok etmeyin. Faturasız bir ürüne asla yeltenmeyin. Ya noter kanalıyla, yada PTT kanalıyla İadeli Taahhütlü bir dilekçe ile ürün iade işleminde bulunun. Aksi takdirde hiç bir hak arama şansınız olmaz. Tabi ki karşınızda da gerçek bir satıcı ve satıcı adres bilgileri de var ise.
Sonsuz Sevgilerimle,