t2 dogaclama

İyiki Doğdunuz :)

burhan38

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA TYROS2xxl
frden slmlar arkadaslar dunki kayiti org uzerinde yapdim ilk yapdigim bir kayitdi alet usdunde ufak bir kaza oldu ama artik duzelttik bu benden renoculara hediye olsun acilin bmw geliyor heheh ruhi hocam buyur ayrica size gelsin ilginiz ve yorumlara tskler arkadaslar http://www3.zippyshare.com/v/11337204/file.html

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: t2 dogaclama

burhan abi dinledinmi yaptigini yine ses kalitesi berbat yanlis format yapmissin wav dosyasini yukle bari zippyshareye renoculari oldurecen gulmekten:D

he ya allah allah aletde duzgun yukelyince berbat ole yapiyom hemen

Sanırım arkadaşımın da dediği gibi yine aynı hata var. Patlama da çok olmuş. Bence bir yerlerde hata yapıyorsun. Bu güzelim uğraş kayıt sorunu yüzünden heba olmasın. Sevgiyle kal.

canım abim hiç boşuna uğraşma renocularla hehehehehehehehhe..çalman için eline sağlık abimm

reno uraslicak alet degilde ben yaslanip bunadim kayitda sorun varya aletde duzgun mp3 cevirince bole cikiyo anlamadim yasar

ha soyle yaw bak oldu simdi ses guzel ritim guzel sen ayri guzel ellerine saglik gerci renocuyuda guldurdun amma oldu olan artik:D:D:D

o reklamdi kadir once guldurcen sonra darbeyi yapcan cuneytde ayni yapiyor hehehe sonra kale fet heheheheh

Tamam işte. BMW son hızla solladı. Sanırım el firenini salmayı unutmuşsun. :DŞimdi tam gaz. Bakalım biz ne zaman BMW' ye geçebileceğiz. Halen Corsayla idare ediyoruz.:D Başka demolarını da bekliyoruz. Sağlıcakla kal sevgili dostum.