sx3000 yeni ritmler

• Konbuyu başlatan ocak76
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 3K

ocak76

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha A3000 & korg pa1xpro
arkadaşlar demolarını vermiş olduğum ritmlerimi paylaşıyorum tüm sx3000 kullanan dostlarıma armağan olsun güle güle kullanın demolardaki ritmlere ek olarak birde 3/4 ve 5/8 var

Ekli dosyalar

• rıdvan sx3000 plus4 ritmleri.rar
    69.6 KB · Görünümler: 255
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: sx3000 yeni ritmler

hemşerim sx3000 ci arkadaşlar için yeni bir heyecan oldun ellerine sağlık bu arada bende aleti satmaktan vazgeçtim nasipse bir roland gw8 alacağım ikinci alet olarak bende sx3000 e 2 ritim yaptım yeni ve yeni çalışmalarım olacak bittiğinde paylaşacağım bende.

üstad ellerine sağlık paylaşım için çok teşekkürler :):)

Ellerine sağlık.sezon başında böyle bir paylaşım bir çok arkadaşın işine yarayacak ve daha güzel performans sergileyip ekmek parası kazanacaklar.ALLAH seninde gönlüne göre versin işallah...işerin yolunda gitsin...

selam dostum bu ritmler pcm2 ile mi yazıldı?Merak ettimde

ritmler plus 4 le yazılmıştır pcm 1 ve 2 ile drum kit uyumsuzluğu belki olabilir o da drum2 darbukalar için çünkü drum1 baterileri kendi batı kitleri ile yazdım

bu ritimler bende güzel okuyor acaba bende plus 4 mü yüklü

olabilir alette edizurna varsa plus4 yüklüdür

sanırım var... teşekkkürler hiç araştırmamıştım...gayet memnunum..saol...kaşıklı zilli bi 2/4 ritim yapacaktınız zaman bulabildinizmi...yapsanız veya yapmasanızda, paylaştığınız ritimler için tekrar tşkr zevkle kullanıyorum...

Bu alana bir cevap yazın...