sx3000 arıyorum

tellisaz

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900,bağlama
elimdeki pa 800 ü nakite çevirmek üzereyim.klavyesiz kalmamak için ketron sx3000 alacağım.satıcı müzik sever dostlar mesaj atabilir

Cevap: sx3000 arıyorum

Twona77 1500TL. ye satmakta. Gördüğüm kadarıyla temiz ve alacağınız fiyata en uygun. Daha aşağı bulamazsınız. Daha neyi düşünmektesiniz? Bilmediğim bir şey varsa kusuruma bakmayınız.

Birde merakımı celbettiği için sormaktayım. Pa800' ün yerine niçin SX 3000. İnanın çok şaşırdım. Audyo olsaydı amennah.

galiba fiyatı uygun olduğu için ve klavyesiz kalmamak için sx3000 düşünmüş

ilginize teşekürler arkadaşlar.doğrusu ev aldığım için ek masraflar çıktı.bu yüzden pa800 ümü satıp sx3000alacağım hem işim görülecek hem klavyesiz kalmayacağım twona77 ile görüştüm cihazın satılmasını bekliyorum.

Allah, yuva kuranada, ev alanada bir şekilde yardımcı olur, kuşkunuz olmasın. Şimdiden yeni eviniz hayırlı, uğurlu ve huzurlu olmasını temenni ediyorum. Güle güle oturunuz.

hayirli olsun .. Allah saglik sihhat huzur versin insallah...

Allah, yuva kuranada, ev alanada bir şekilde yardımcı olur, kuşkunuz olmasın. Şimdiden yeni eviniz hayırlı, uğurlu ve huzurlu olmasını temenni ediyorum. Güle güle oturunuz.

bu güzel dilekler için çok teşekürler.malum bir maaşla işler tıkırında yürümüyor hiç bir zaman

Hayırlı olsun hocam kan akıtmayi unutmayi pa800 için üzüldüm