Sx 3000 kullananlar bakiniz!

piyanist_2707

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Üstadlar ben sx3000 aldım pa80 i sattım.Ama memnun değilim ketron iyi alet ama yardım falan yok.Üstadlarım sx3000 de ne yapmam lazım set için?PCM 1 ve PCM 2 var bunlar nedir?Kimsede güzel kullanabileceğimiz set yok mu?İnanın ben pa80 i baştan yazar yaparım ama ketron da yardımlaşma yok.Korg bu yüzden önde gidiyor oysa ketron daha güzel bence ama yardım yokk...SX 3000 için plus 4 var mış bu nasıldır veya almama gerek var mı? Yani klavyenin saundu sesleri falan daha mı kaliteli plus 4 te??

Cevap: Sx 3000 kullananlar bakiniz!

sx 3000 hiç kullanmadım kardeşim deneyerek anlarsın setleri yükle den hdd varmı onda onuda bilmiyorum biraz uğraşman lazım

Cevap: Sx 3000 kullananlar bakiniz!

merhaba arkadaşım bende alalı 1 ay kadar oldu yeni yeni bir çok şeyini çözdüm sana yardımcı olabilirim
ilk önce pcm hikayesini anlatayım pcm demek orgun sample dosyaları oluyor pcm 2 ve 1 in pek farkı yok ama tünel müzikte yeni bir sample set var ve bunu ancak orada yükletebiliyorsun 32mb lik sample sesler var bende istanbula gidip yükleteceğim bunun dışında alete ritim flash rom taksan iyi oluyor belki takılıda olabilir takılıysa 100 kadar ritim alıyor ortalama ritim yazma olayını öğrenirsen şahsen ben yapabiliyorum sıfırdan yazmana gerek yok ritimler üzerinde oynama yapmak daha kolay

bu aletin en iyi yanı sound çok sağlam sesler çok iyi ve özellikle drum kitler çok canlı prof bir kişi için herşey var drum kitlerle süper ritimler yapılıyor