Sus Söyleme by_ChordSolo

Cevap: Sus Söyleme by_ChordSolo

Çok sevdiğim bir şarkıdır. Saygıdeğer Livaneli de bir başka güzel yorumlamıştır bu şarkıyı... Radyolarda çalıştığım zamanlarda gecenin bir vakti çalardım arada. Anılarım canlandı.. Yüreğinize sağlık hocam... Ne desek , ne kadar teşekkür etsek az gelir. Müzik hissetmektir çünkü...

Saygılar.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, kusura bakmayın butonum bitti...
Vokal kaydı için eleştiri yapan arkadaşlara teşekkür ederim, kesinlikle haklılar...
Bir ayar tutturma ve cihazı keşfetme dönemindeyim.Doğru ayarları tutturmak için miksde işi bayağı çorbaya çevirdim.Proje 1 aydır beklemediydi ve artık sıkıldım ve noktayı koydum.
Aslına bakarsanız benim beğenmediğim bir kayıt oldu bu...
Teşekkürler

Ch.

Zülfü Hocanın klas parçalarından birisini ki çalmak sanılandan zordur gayet hisli icra etmişsiniz. Peşine Özgürlük de iyi gider....

gene döktürmüşün küçük birader.tebrikler

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, kusura bakmayın butonum bitti...
Vokal kaydı için eleştiri yapan arkadaşlara teşekkür ederim, kesinlikle haklılar...
Bir ayar tutturma ve cihazı keşfetme dönemindeyim.Doğru ayarları tutturmak için miksde işi bayağı çorbaya çevirdim.Proje 1 aydır beklemediydi ve artık sıkıldım ve noktayı koydum.
Aslına bakarsanız benim beğenmediğim bir kayıt oldu bu...
Teşekkürler

Ch.
çok iyi aranje yapıyorsun....böyle zor ve kaiteli şarkıyı yeniden düzenlemek büyük başarı...kullandığın ens.sesleride çok iyi...fakat eqlazer ayarları....???
sesleri birbirinden ayırmak için,özellikle vokal kaydını ayırmak için farklı eq lar gerekli...ens seslerini biraz pesleştirip vokali parlatman gerekir diye düşünüyorum...ben şarkıyı kaydedip eq analizi yaptım...bütün seslerde aynı eq parametreleri hakim...bu da kaydın kalitesini düşürüyor...vokali zombilikten kurtarıp canlandır artık kardeşim...o güzelim ender sese çok işkence yapıyorsun.....sonuçta herşeye rağmen çok iyi çalışma...emeğine sağlık...
selamlar....

bahadırım harika bir calışma olmus tebrikler dostum alkışlar sana gelsinn