sunucu destek lazım.

• Konbuyu başlatan AdmiN
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 22
  • Görünümler : 5K

AdmiN

Timur ilhan
Yönetici
Administrator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
eskibaba.blogspot.com
Enst.
Trakya Müzik
Trakya muzik sunucu parası lazım.. üzgünüm ama lazım..

1 ay 220 tl

Timur ilhan
yapı ve kredi bankası a.s

TR530006701000000070661704

70661704

ben bu işi beceremiyorum( beyin kanaması gecırdım)
çok sevdiğim Trakya muzik çok ağır geliyor

17 bin

site üzerinden özel mesaj

yada
05363153266 mesajla cevap verebirilim

Cevap: sunucu destek lazım.

güncel........

sağol. güncel.

güncel.......

bu site aylık ne kadar trafik harcıyor ne kadar alana ihtiyaç var ?

güncel.......

Az da olsa biseyler yapilmali . 5-10 lira kimsenin bütcesini sarsmaz arkadaslar...Lütfen biraz duyarlilik . Hersey birkac kisinin üzerine yüklenmemeli .....

bu site aylık ne kadar trafik harcıyor ne kadar alana ihtiyaç var ?

Cevabını bende merak ediyorum, sunucu gereksinimlerimiz nedir, belki elimizden başka bir şey gelir ?

Cevabını bende merak ediyorum, sunucu gereksinimlerimiz nedir, belki elimizden başka bir şey gelir ?
Belki gaddarca konuşacağım ama, menfaatçilerden yine geri kalacağım besbelli. Be güzel kardeşim, bu gün bu, yarın başkası, bunun sonu yok. Kendi etrafımda bile kanser gibi cibiliyetsiz bir hastalığa tutulmuş (yemin billah ediyorum) o kadar yakınım varki delirmemek işten bile değil. Neyse, bu arkadaşlarımıza yapılacak yardım, mademki yardım etmek niyetindesiniz, daha öncede söylediğim gibi Trakya Müzik adı altında kazanılan her paranın bir kısmı yedek akçe olarak bu sahipsiz kişilere fon olarak ayrılmasıdır. Zaten tamamen temettüdür. Bunun hiçmi bir kısmı fon olarak ayrılamamaktadır. Hele heleki avuç açmaları, bence tam bir fiyasko. Biz kazanalım, siz yan cebimize koyun. Öyle iyi niyetli olduğunu zannedip, kullanılan lider vasfındaki kişide refüze edilmekte. Yazık. Bundan sonra ne yapılabilir? Siz siz olun, nispeten emin olduğunuz ve araştırdığınız ve bu site resmen bu konuyla ilgili konu başlığıyla alakalı resmi bir banka hesap numarası (tescilli) vermekle mükellef olduğunu bildirip, gönül rahatlığıyla yatırmanızdır. Yinede ne hikmetse sandığın kurulmamasından dolayı. Daha ne diyeyim ! ................