Su Misali Yeni Demo - Pa500 Tr ile ...

Cevap: Su Misali Yeni Demo - Pa500 Tr ile ...

Çok iyi olmuş. Eline sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

saolun ruhi bey ...

Eyvallah kardeşim... Cihazı deneme imkanım olmadığı için pek bilgim yok. Yalnız şuna inanıyorum. Eğer kullanmasını biliyorsan her cihaz işini görür. Ama bir de keyif alarak kullanmak ve zoraki kullanmak var. A300TR'yi de az kullanmadık. Şu an pa55'ten memnunum ama pa80-pa500-pa1x bunları da düşünmüyor değilim.

aynen kardeşim sana katılıyorum ama kardeşim pa80 in temizini bulmak zor pa1x inde taşıma sorunu var ve oda eski alet sayılır geriye bence en iyi pa500 tr kalıyor yeni stil ve full tr ritim ses dolu ...

Eyvallah kardeşim... Cihazı deneme imkanım olmadığı için pek bilgim yok. Yalnız şuna inanıyorum. Eğer kullanmasını biliyorsan her cihaz işini görür. Ama bir de keyif alarak kullanmak ve zoraki kullanmak var. A300TR'yi de az kullanmadık. Şu an pa55'ten memnunum ama pa80-pa500-pa1x bunları da düşünmüyor değilim.

gecen yaz sadece 1setle dugunler yaptik hocam acimiyorsan ve emrah sarkilari paylastim dinle fabrika ritimleri yle caldim suan piyasa dusuk kacirma firsati 45snye de set yukluyosun

eline saglik kardesim guzel olmus

Güzel bir çalışma olmuş..Sound kulağa çok temiz geliyor..

Hangi karardan çalıyorsunuz ?

re karar dan