Su Misali Yeni Demo - Pa500 Tr ile ...

kartal_123

Sercan Güney
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA4X - YAMAHA A5000
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Su Misali Yeni Demo - Pa500 Tr ile ...

Gayet güzel olmuş kulağa çok hoş geliyor. Pa500TR'nin elektrolarını ve zurnalarını merak ediyorum. Youtube'daki videolardan pek tatmin olmadım. Şöyle elekrolarla 2/4 ve halay paylaşırsan sevinirim. Pa500TR almak geçiyor aklımdan. Kolay gelsin.

kardeşim saol yorumun için zaten sitede ben dediğin gibi bir sürü paylaşımda bulundum biraz araştır bulursun ama fiyatına göre bence şahane alet ...

Tamamdır kardeşim bakıyorum şimdi. Bir de aklımdayken sormak istiyorum konuyu fazla dağıtmadan. Pa500TR'de edi zurna var mı?

malesef yok kardeşim...

pa500tr alacaktım ama test edince vazgeçtim, cihazın tonları pek tok gelmedi, tesisattada test etmiştim 2 farklı tesisattada aletin çıkışlarının çok güçsüz olması dikkatimi çekti, ve 2-4 ler çok dağıtıyor tesisatta, alete ciddi bi çalışma yapılsa güzel şeyler yapılabilir..Can Başar gibi değerli üstadlar bu alete el atsa geçekten kullanıcıları adına çok iyi olur..

Üstad güzel paylaşım teşekkürler....Üstte belirttiğim yazıyı taha kardeşimiz için yazdım

saol kardeşim ama ben senle aynı fikirde değilim alette işlemesini ve ritimleri düzenlemesini biliyorsan 10 numara cihaz parasına göre teknolojisi süper ... benim çalıştığım düğün salonunda behringer anfi ve 4 tane 38 lik kolon var gümbür gümbür ses çıkıo o iş biraz da tesisatla alakalı ...

pa500tr alacaktım ama test edince vazgeçtim, cihazın tonları pek tok gelmedi, tesisattada test etmiştim 2 farklı tesisattada aletin çıkışlarının çok güçsüz olması dikkatimi çekti, ve 2-4 ler çok dağıtıyor tesisatta, alete ciddi bi çalışma yapılsa güzel şeyler yapılabilir..Can Başar gibi değerli üstadlar bu alete el atsa geçekten kullanıcıları adına çok iyi olur..

Üstad güzel paylaşım teşekkürler....Üstte belirttiğim yazıyı taha kardeşimiz için yazdım

gecen yaz okadar dugun yaptik gayet memnun kaldik demolari dinle

düğünlerde gayet memnunum pa500 tr den

Eyvallah kardeşim... Cihazı deneme imkanım olmadığı için pek bilgim yok. Yalnız şuna inanıyorum. Eğer kullanmasını biliyorsan her cihaz işini görür. Ama bir de keyif alarak kullanmak ve zoraki kullanmak var. A300TR'yi de az kullanmadık. Şu an pa55'ten memnunum ama pa80-pa500-pa1x bunları da düşünmüyor değilim.