Sol org calmak yardim

• Konbuyu başlatan Tatar26
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 13
  • Görünümler : 2K
Cevap: Sol org calmak yardim

hiç bir şekilde sağ eli kullanamam, yemek dahi yiyemem sağ elle yapılabilecek hiçbirşeyi yapamam çok ağır bir solak :) var karşınızda, ama klavye çalmaya gelince büyük bir azim ve çalışma sonrasında siz de benim gibi başarabilirsiniz, öncelikle alıştırma bol bol alıştırma yapın youtube de bir çok kaynak mevcut, ben malesef ki bu imkanları 25 sene öncesinde kullanamadım araştırın, deneyin hiç birşey zor değil
Ben agir bi solak degilim orda sansliyim pratik yapinca calabiliyorum sag elle herhangi bi is yapabiliyorum sol kadar rahat yemek yiyebiliyorum 12 yildir sadece serce ve yuzuk parmagimi kullanmkata zorluk cekiyorum

Cevap: Sol org calmak yardim

Daha once hic klavye basina oturmadim 5 gundur caliyorum cikarabildiklerim huseyin kagit hakkimi asla helal etmiyorum sarkisinin nakarat kismi askin kanununu yazsam yeniden fikrimin ince gulu birde gotur beni gittigin yere tabikide seri degil hep nakarat kismlari calabiliyorum gerisini bulamadim maalsef ah bide parmaklar calissaxd

Moderatör tarafında düzenlendi:
Akor basma bölümünü sağ tarafa atayabileceğiniz türden bir klavye araştırın derim. İmkansız diye bir şey yoktur.

Cevap: Re: Sol org calmak yardim

Akor basma bölümünü sağ tarafa atayabileceğiniz türden bir klavye araştırın derim. İmkansız diye bir şey yoktur.

Arastirdim hocam hic sol klavye ureten yok anlamadigim hic mi bu firmalarin solak muhendisleri yoktu acabaxs