- Enst.
- KORG PA 900
Cevap: Sokak Düğünleri Yasaklanıyor
valla bizim burada ceza yazanı döverler,,hele birde ben çalarken gelipte beni durdurp bana ceza yazanı adamı harbi döverler
çok saçma bişey,,ben yine özel firmada çalışıyorum artı ek iş olarak yapıyorum bu işi,,ya sadece bu işten ekmek kazanan arkadaşlar ne yapacak,,hadi onu bırak,,türk milletinin geleneğinde göreneğinde var arkadaş bu,,o yüzden arbede yaşanır ceza yazmaya çalışan adamı döverler ortalık karışır,,ne demek birde tam adamın düğünün orta yerinde ceza yazılıpta düğünün rezil ederse o adam ne yapar,en mutlu gününde böyle şeyler yaşamayı allah kimseye nasip etmesin,
olamaz böyle bişey,,o yasayı değiştirmeleri gerekiyo,,bir sürü arkadaşım var hepside nişan düğün vs adamların ekmeği bu,,herşeyi zamana bırakmak lazım bakalım zamanla ne olacak,,saygılar
valla bizim burada ceza yazanı döverler,,hele birde ben çalarken gelipte beni durdurp bana ceza yazanı adamı harbi döverler
olamaz böyle bişey,,o yasayı değiştirmeleri gerekiyo,,bir sürü arkadaşım var hepside nişan düğün vs adamların ekmeği bu,,herşeyi zamana bırakmak lazım bakalım zamanla ne olacak,,saygılar