"Sohbet Odası Hakkında (Anket)"

arkadaşlar madem böyle bi konu açıldı

• Kullanılan toplam oy
    29

piyanist eren

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
sayın admınler sıtemızde bulunan sohbet odasın sureklı sıtenın ustunde hazır vazıyette olması bız pıyanıstler ıcın ıyı olacagı kanatındeyım cunku dostluk kardeslık arkadaslık acısından yararlı olacagı kanatındeyım sızlerden rıcam destekleyen olurasa ne mutlu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: TM yönetimine

yani çok iyi olur en azından direk cevap alabiliriz en üste veya en alta yapılsa meydanda olsa herkes sohbet etse çok iyi olur gerçektende teşekkürler.

değerli arkadaşlar madem böyle bi konu açıldı bende anket ekledim,trakya müzik üyelerinin genel olarak görüşlerini ortaya koymaları için anket ekledim,yukarıdaki anketi kullanabilirsiniz,

evet t m sakınlerı duyarsız kalmayalım bu konuya

Arkadaşlar bizde arasıra bu konuyu admine bildirdik fakat o bu http://www.trakyamuzik.net/serbest-konular/11413-trakya-muzik-moderatorleri-ve-ya-admine.html konu altında aşşağıdaki yorumu yaptı,bizde fazla üstelemedik...

genelde herkez anlık konuşmalar için facebook ve msn kullanıyor.. eskisi gibi ilgi görmüyor odamız..
ana menüde linki var bundan hariç şuan bir girişim yapamıyoruz sohbet odası için.

Saygılar...

Arkadaşlar bizde arasıra bu konuyu admine bildirdik fakat o bu http://www.trakyamuzik.net/serbest-konular/11413-trakya-muzik-moderatorleri-ve-ya-admine.html konu altında aşşağıdaki yorumu yaptı,bizde fazla üstelemedik...

Saygılar...

tamamda arıf kardes msn face tanıdıgımız kısılerle konusuyoz burda tanımadıgımız meslektaslarla konusma fırsatı olur ben senın msn face bılmıyom ama sohbet olsa selam verırız tanısmız oluruz kotumu bence ıyı olur zaten arkadaslık boyle olur bence yınede bı rıca edelım admınlere belkı sıteye daha cok kısı kazandırırız saygılar kardesım

evet güzel bir konu açmışsın arkadaşım bencede bu sohbet odası sabit ve üste olursa sıcaklığın bir o kadar artacağına inanıyorum

tamamda arıf kardes msn face tanıdıgımız kısılerle konusuyoz burda tanımadıgımız meslektaslarla konusma fırsatı olur ben senın msn face bılmıyom ama sohbet olsa selam verırız tanısmız oluruz kotumu bence ıyı olur zaten arkadaslık boyle olur bence yınede bı rıca edelım admınlere belkı sıteye daha cok kısı kazandırırız saygılar kardesım

Piyanist eren arkadasım zamanında bende bu şekilde uğraştım fakat admin herhangi bir çalışma yapılamıyacağını belirtince bende bu http://www.trakyamuzik.net/serbest-...yeler-hepinizi-sohbet-odasina-bekliyoruz.html isimli konuyu açtım ve herkes odada olucağı zaman bu konuyu güncellesin dedim.Bir ara baya iyi gitti hemen hemen hergün sohbet odasında üyeler katılım yapıyorlardı güzel sohbetler oluyordu,fakat daha sonra duruldu birdaha kimse konuyu güncellemedi :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nacizane fikrim sitemizin ciddiyetini koruyalım sohbetleri msn ile yapalım sitemizi ve herkezi seviyorum hoşçakalın

Cevap: "Sohbet Odası Hakkında (Anket)"

303 kısı konuya bakmıs 8 kısı cevap yazmıs neyse admınler modlar kusura bakmayın konuyu kapatabılırsınız sıtemızın cıddıyetını koruyalım hepberaber msn face bulusmak uzere saygılar