slm bk 5 aranıyor

Cevap: slm bk 5 aranıyor

Ya bu arada arkadaşın ilanının altında yazıyormuşuz kusura bakmasın artık. Maillerden direk linke geliyorum mobilden farketmemişim. :)

Hakan'ın affına sığınarak son birşeyler söylemek istiyorum.

Ne tarz çaldığınızı bilmiyorum ama bu org olayında yurdumuzun her türlü ezgisini çalmaya çalışmak hem çok eğlenceli, hem çok geliştirici olacaktır. Ayrıca o monotonluk hissinide alacaktır. Sadece tek veya bir iki türe takılmamak lazım. Benim farklı türlere ön yargılı yaklaştığım ve tarzıma ters olduğunu düşündüğüm zamanlar oldu. Denedikçe sevmeye ve çalmaya başladım. Bende sizn gibi geç kalsamda pes etmeye hiç niyetim yok. Şimdi yıllarca dinlemediğim bir çok tür kafama yerleşmediği için bunun eksikliğini yaşıyorum ve gidermeye çalışıyorum. İşte bu olay çalmayı zorlaştırmakta. Yani önce parçayı bilip, aradaki ince nüanslara dikkat etmek lazım. İşin yarısı bu noktada bitiyor. Çalışmaya devam ederek, yani sıkı çalışarak üstesinden gelinir emin olun. Bir başka nokta ise bir süre sonra kendinize objektif yaklaşamıyorsuniz. Kendinizi videoya çektiğinizde, aslında bir cok parçayı sandığınızdan daha iyi çaldığınızı görmeniz yüksek ihtimal. Tabi tam tersi olarakta küçük bir ihtimal mevcut :) Cihazınızda sizi sarmamış olabilir. Or700 denedinizmi bilmiyorum ama en azından denemenizi öneririm. Bana s650 den sonra ilaç gibi geldi gerçekten.
Size bu kadar yazmamın sebebi benzer şeyleri zamanında benimde düşünmemdi, halada yeterince iyi değilm ama durmak yok, devam. Youtube,da falan üstadlarıda fazla seyretmeyin bence :) öyle çalanlar var ki klavyeye dokunasınız gelmez.

Değerli yorumun için teşekkürler. Benim eksik kaldığım nokta evet söylediğin gibi çalmak istediğim parçaları çok dinlememiş olmam. Yani benim takıldığım nokta roman havası gibi parçalarda yeteri kadar süsleme yapamamam. :) Klavyede hiç problem yok soundlar bir harika kullanımı rahat ve Teknolojisi iyi. Alet bir harika :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Olay Ne Biliyormusunuz Arkadaşlar. İYİ DİNLE + HİSSET + İSTE = ÇAL.