slm bk 5 aranıyor

Cevap: slm bk 5 aranıyor

o aleti 2000 den aşağı veren kbakmayın enayidir.

ömerx senin roland exr 46 kullandığım dönemden tanıyorum emeğinide biliyorum gecen hafata muğla ve konyadan 1100 veren eneyi var.. eğer enayi olarak kabullenirlerse kendileri

BAzı arkadaşlar Bk-5 i çok hafife alıyor gördüğüm kadarıyla ancak hiçte öyle bir klavye değil.malesef bu tarz topicler var ne söylenebilir ki.

arkadaşım bugün yamahaor700v2plus 1500 olursa roland bk5 neden olmasın sence hangidsi iyi güldürmeyin yawww

değerli arkadaşlar rolandçı arkadaşlar tepkili konuşmuşlar ama benim yazdığım fyata hatta 100 lira altına veren oldu telefon açtım satılmıştı adam rolandı almış bi boka yarr die o boku becerememiş satıyor 2000 lira verdikten sonra ben korg yamaha alıırım bu arada orgu yeni başlayan bi arkadaşımız için alacaktım .. bende en kral orglar var ve prof anlamda müzik ritim midi ses yapabiliyorum rolandda yamahada korgda hatta ketronda kullanıyorum ve kullandım içlerinde sadece öğrenci için yarayan tek org roland sizler neden bu kadar tepki gösterdiniz anlam veremedim benim param 1200 lira işine gelen verir gelmeyen vermez 2000 lira isteyen arkadaşa sesleniyorum o kadar iyi bir alet neden atladın ..BUNUN sıfırı 2300 lira ...

fiyat 2200 oldu

İlanlara müdahale etmeyin işine gelen alır işine gelmeyen satmaz sizene lütfen saygı duyalım

Ali bey elinizde satılık s650 var mı ? Ben 400 Tl ye Almak istiyorum.

bütün yorumları okudum sadece vay beeeee diyorum,
birinin çıkıpta bir rakam yazması tüm rolandçıları sinirlendirmeye yetiyormuş diyorum, :)
benimde ilanım var pa800 ilanı benide arayanlar var,fiatı 3.800 tl verdim
bazı adamlar aynen diyorki,
sezon bitti kardeş 2.400 tl veririm diyor hiç kızmıyorum sadece diyorum ki en güzel cevap olarak
yok hocam o fiata vermiyorum diyorum kalbinide kırmıyorum ve olay kapanıyor,bekliyorum müşterisi çıkana kadar,çokta cihaz sattım.
daha önceki pa800 ler için 1500 tl teklif veren bile oldu,demekki siz olsanız sinir küpü olacaksınız,

demek istediğim ne biliyormusunuz arkadaşlar
konu sahibi arkadaş buraya bi fiyat yazmakla piyasa düşseydi bizim pa800 o zaman 1500 tl idi,bekleyin zamanla bulamadığından dolayı fiyatı mutlaka artıracaktır,en büyük tepkiniz orgunuzu vermezsiniz o fiata olur biter

Moderatör tarafında düzenlendi:

bütün yorumları okudum sadece vay beeeee diyorum,
birinin çıkıpta bir rakam yazması tüm rolandçıları sinirlendirmeye yetiyormuş diyorum, :)
benimde ilanım var pa800 ilanı benide arayanlar var,fiatı 3.800 tl verdim
bazı adamlar aynen diyorki,
sezon bitti kardeş 2.400 tl veririm diyor hiç kızmıyorum sadece diyorum ki en güzel cevap olarak
yok hocam o fiata vermiyorum diyorum kalbinide kırmıyorum ve olay kapanıyor,bekliyorum müşterisi çıkana kadar,çokta cihaz sattım.
daha önceki pa800 ler için 1500 tl teklif veren bile oldu,demekki siz olsanız sinir küpü olacaksınız,

demek istediğim ne biliyormusunuz arkadaşlar
konu sahibi arkadaş buraya bi fiyat yazmakla piyasa düşseydi bizim pa800 o zaman 1500 tl idi,bekleyin zamanla bulamadığından dolayı fiyatı mutlaka artıracaktır,en büyük tepkiniz orgunuzu vermezsiniz o fiata olur biter

Ben Satıyordum Sırf Bu Yüzden Vazgeçtim Sizinlede Konuşmuştuk Hatta İlanı Kaldırmıştım Yılmayın Felan Demiştiniz. Şimdi Kullanıyorum Satmayıda Düşünmüyorum Şahsen.