- Enst.
- KORG PA 900
adamın biri sahte para basmış,bu sahte paraları alıp bişeyler alarak yok etmeye başlamış,
bi kuyumcuya girmiş demişki bana en pahalılarından bilezik ver,neyse kuyumcudan bileziği almış çııkmış,
aradan bi zaman geçmiş adam bileziği bozdurmak için bi başka kuyumcuya gitmiş,bileziği bozdurmak istiyorum demiş vermiş bileziği kuyumcu bileziğe bakmış
demiş
bu bilezik sahte
adam hemen oradan çıkmış bileziği aldığı kuyumcuya gitmiş ulan demiş bana nasıl sahte bilezik verirsin,seni mahkemeye verecem demiş,
neyse mahkemeye vermişler birbirlerini
hakim birine sormuş neden şikayetcisiniz?
adam demiş,
hakim bey bu kuyumcu bana sahte bilezik verdi beni kandırdı v.s demiş,
hakim bu sefer kuyumcuya sormuş,neden adama sahte bilezik verdin,neden kandırdın?
kuyumcuda
hakim bey oda bana sahte para verdi,paralar burada kamera kayıtımda, delilimde var demiş.
sizce komik değilmi,
not;ALINTIDIR
bi kuyumcuya girmiş demişki bana en pahalılarından bilezik ver,neyse kuyumcudan bileziği almış çııkmış,
aradan bi zaman geçmiş adam bileziği bozdurmak için bi başka kuyumcuya gitmiş,bileziği bozdurmak istiyorum demiş vermiş bileziği kuyumcu bileziğe bakmış
demiş
bu bilezik sahte
adam hemen oradan çıkmış bileziği aldığı kuyumcuya gitmiş ulan demiş bana nasıl sahte bilezik verirsin,seni mahkemeye verecem demiş,
neyse mahkemeye vermişler birbirlerini
hakim birine sormuş neden şikayetcisiniz?
adam demiş,
hakim bey bu kuyumcu bana sahte bilezik verdi beni kandırdı v.s demiş,
hakim bu sefer kuyumcuya sormuş,neden adama sahte bilezik verdin,neden kandırdın?
kuyumcuda
hakim bey oda bana sahte para verdi,paralar burada kamera kayıtımda, delilimde var demiş.
sizce komik değilmi,
not;ALINTIDIR