Sizce hangi seti kullanmalıyım?

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 2
  • Görünümler : 1K

rafael

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9
Merhaba arkadaşlar herkeze iyi bayramlar. Arkadaşlar hayırlısıyla ilerde 2xpro düşünüyorum inşallah. Ben dini musıki çalıyorum düğünlerde. Bu sebepten dolayı slow, wahde, ve alyapısı güzel olan 2-4 lük türk ritimleri güzel olan bir set kullanmam gerekiyor. Her türde ritimler olması gerekiyor. Tassavvuf ve ezgi ağırlıklı çalıyorum. Bu yüzden pop ve beat tipi ritimlerede fazlasıyla ihtiyacım oluyor. Peki siz bana hangi set veya setleri önerirsiniz acaba. Ha bu arada önereceğiniz seti satın almak gibi bir şansım yok. Bu yüzden sitede bulunan setlerden birini önerirseniz çok sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden teşekkürler.

Cevap: Sizce hangi seti kullanmalıyım?

.
Yaklaşık olarak 2 haftadır setleri test ediyorum.
Ve sonunda kendim düzenlemeye karar verdim.
Böyle biraz zaman alacak ama hangi ritim ve hangi sesleri kullanacağıma kendim karar veriyorum.
Benim size nacizhane tavsiyem LEVO SET içerisinde zikirli tasavvuflarda mevcut.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Sizce hangi seti kullanmalıyım?

Sağolun cevap için. Zaten hangi set olursa olsun emek biryana ama sizi hiçbir set 100 de 100 memnun edemez. Ben bana en yakın olanını almak istiyorum. Birde pek iyi ritim yazamam ama ritime çok önem veririm. Yalnız dediğiniz zikirlilere çok fazla ihtiyaç duyacağımı zannetmiyorum yinede. Bu dediğiniz seti netten indirebiliyoruz deilmi