Sızce dogrumu yaptım

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Maltepede bi salondan çağırdılar sadece ritim içim aldım orgu gittim diyarbakır düğünü 2tane bağlamacıya eşlik ettim kürtçe çalındı okundu hep halay başka bişey yok bide doğulu sanatçı vardı hep pkk şarkıları okundu salon sahibini uyardım tınlamadı bile pkk lehine şarkılar okundu hep bende orgun fişini çektim düğünü yarıda bıraktım bayağa bi yuhladılar.:):) birdaha hayatım boyunca bi düğün e çıkmam hatır için çıktım zaten

Cevap: Sızce dogrumu yaptım

ben olsam bende öyle yapardım sizi gönülden tebrik ediyorum hocam.

Helal olsun KArdesim
Ben bir yalan soylememek icin 13 senedir cekiyorum ama Allah Buyuktur ;)

:) valla dayak yemediğinize şükredin iyi cesaret helal olsun

doğrusunu yapmışın kerdeşim helaal olsun.bir TÜRK evladına bu yakışır.

Ben amatorum sırf rıtım ıcın cıktım cok saglam elektro baglamacı vardı tokatlı hemserım cıktı onunda yuzune tukurdum utanmadan ben ekmegımın pesındeyım dıyo bıde utanmadan sırf zevk ıcın cıktım sahneye agzmdan burnumdan geldı

Kültürel çeşitliliğimizi elbette koruyacağız.Anadolumuz böyle olduğu için dünyanın en güzel memleketi.Ama iş Pkk ya filan gelince orada durmak lazım.En iyisini yapmışsın.Her toprağına bağlı müzisyenden bunu beklerim.O "ekmek paramın peşindeyim" diyen bağlamacı acaba para için başka neler yapar?Merak ettim...

Diyarbakırdayken bana da düğün için çok teklif geliyordu. Sırf bu yüzden gitmiyordum. Resmi kurumların düzenlediği programlar hariç hiç bir etkinliğe katılmadım. İki günde bir joplanıp gaz yiyorlardı, sabah 4'de evleri basılıp paketleniyorlardı zaten, birde düğünlerini mi çalalım... :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

en doğrusunu yapmışsın abi o pkk lehine bir kelime eden insanın kanından şüphe ederim pkk nın bi faydasını görmüş gibi bu vatanın ekmeğini yiyip bu vatanın bütün olanaklarından faydalanıp birde pkk lehine kelimeler olacak he yazıklar olsun hepsine ALLAH lanet etsin onlara her hafta şehit haberleriyle doluyor televizyonlar insanfsızlar böyle insanları yaşatmamak lazım bu vatanda gitsinler kanun çıksada pkk lehine bir kelime eden asılsa

Helal olsun sana doğrusunu yapmışsın. Cesaretini de kutlarım iyiki orgunu falan kırmadılar. Her şey beklenir onlardan.....