Sitemiz..........................................

Cevap: Sitemiz..........................................

Aslında birçoğumuz farkında olmadan bu tarz güzelliklerle yorum yaparken kendi iç güzelliklerimizi yansıtmaktayız buda elbetteki sitemize yansımakta çünkü sitemiz sizlerin güzellikleriyle güzelliklerini perçinleyen ve yarınlara taşıyan bir olgudur. İyiki varsınız. Saygılarımla,

Merhabalar...

Bu sitenin kuruluşunda az yada çok emeği geçen ve bu sitenin teknik ve manevi sürekliliğinin idamesinde payı olan herkese ve de sitenin tüm üyelerine saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum ; hayatımın bir parçası oldukları için...

Muğla'dan Bahri EVCEN...

Saygılar,sevgiler...

burası bir tiryakiliktir bi kere bulaştımı çıkmazzzzzzzzz..:)

aynen öyle bende zamanım oldukca hergün giriyorum neredeyse.. kuranların adminlerimin ellerine sağlık. iyiki varsın trakya müzik :rolleyes:

Daha önceleri 4 ayrı siteyi kullanıyordum..Şimdi ise varsa yoksa TRAKYA MÜZİK, Benim için kimin nereli olduğu önemli değil. Sonuçta hepimiz aynı maksat uğruna buradayız MÜZİK-MÜZİK-MÜZİK.. Admin ve diğer sorumlu emeği geçenlere teşekkürler.. Diğer sitelerden farkı sayfa yapısıda çok güzel, aradığımızı çok rahat bulabiliyoruz. 1 hafta tatile gittim teknolojiden uzaktım. Trakya Müziğin eksikliği belli oldu..

yöneticiler forumu adalet, hoşgörü ve sevgi üçgeninde yürüttükten sonra site her zaman çekim merkezi haline gelir..

bende 1 yıldır tm deyim.. son derece aklı başında bir forum sitesinde olmaktan dolayı mutluyum..

gerçektende bağımlılık yapar yardım alanlarda yardım edenlerde memnundurlar mesela benki yada benim gibi düşünen arkadaşlarımız zorda olan bi dostumuza bi faydamız dokunduğu zaman siz kadar bizde seviniyoruz bu platforma ve yöneticilerine başarılar diliyorum 9 yıllık üye macitvega ;)

valla pc yi açar açmaz hemen bu siteye giriyorum yeni paylaşımlar vs. var mı diye gerçekten artık alışkanlık yaptı :D ne diyim valla süper site kuranlara ve emeği geçen herkese sonsun teşekkürler ediyorum :)

Bazı görüş ve düşüncelere yer verilmesede böyle ılımlı bir ortam oluşturduğunuz için teşekkür ederim, dostluk arkadaşlık yardımlaşma içersinde güzel bir ortam var

Ramazan-ı Şerifin tüm islam alemine ve TM grubuna hayırlı olmasını temenni ederim

Burayı diğer forumlardan ayıran ve temel taşı diyebileceğim bikaç şey var müsadenizle.Burada herşey sevgi,saygı ve hoşgörü temeline dayanmış durumda ve Adminlerimizde gördüğüm kadarıyla bunu korumayı ilke edinmiş işin özü budur bence...ayrıca bazı forumlardki gibi çifte standart uygulanmıyor bunun için ayrıca teşekkür ediyorum.Hepinize sevgiler saygılar ve TM li günler....

Sn. Zafer 1983,

Sözkonusu konu başlığını sizin mesajınızdan önce okumuştum.Ancak sorumun yanıtını alamadım o linkte de :)

Gerçi çok önemli değil benim için bölgelere göre üye dağılımı. Sadece site isminin nereden kaynaklandığını öğrenmiş oldum :)

Teşekkürler emeği geçenlere...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri