Sitemiz..........................................

sensin sen

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg Pa 800 emo usb
merhaba abilerim

hep dikkat ediyorum.bütün piyanist birliği burda toplanıyor mesela ben youtube den bir video izliyorum bakıyorum.o kardeşimiz burda,herkez bu siteyi neden çok tercih ediyor..mesela keyfimüzik sitesine bakıyorum çok karmaşık..paylaşımları hiç güzel değil..ama burası disiplinli,herkez saygılı birbirine bi de bu yanı güzel acayip paylaşım oluyor..yani bu siteyi kuran abime yada abilerimize çok teşekkür ediyorum bu site olmasa belki tufan abiyi arif abiyi zafer abiyi vs tanıyamazdım..bütün sorularımın cevabını alamazdım..gerçekten harika bir site

Beni Dinlediniz İçin Teşekkürler..:rolleyes::rolleyes:

Cevap: Sitemiz..........................................

Sevidysen ve memnunsan ne ala.Burasının tadı gerçekten bir başka.Trakya müzik platformu bünyesinde bulunan her kişiye ayırt etmeksizin olabildiğince yardımcı olur araştırır ve seni en iyi şekilde yönlendirir.İşte bu yüzden burası tam aradığın yerin son adresidir.:)

Benim de çeşitli forumlar da üyeliklerim oldu ama trakyamüzik kadar saygılı seviyeli bi forum görmedim bütün üyelere teşekkür ediyorum hepinizi seviyorum.

burası bir tiryakiliktir bi kere bulaştımı çıkmazzzzzzzzz..:)

burası bir tiryakiliktir bi kere bulaştımı çıkmazzzzzzzzz..:)

aynen öyle..tam tiryakilik yarattı bende de...hergün giriyorum mutlaka siteye zamanım oldukça tabi.

kuranlara ve tasarlayanlara ve de yönetenlere sonsuz teşekkürler...

herkez birbirine elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor sürekli yaptıklarını emeklerini paylaşıyor böyle güzel seviyeli bir forum daha önce görmedim zamanım olunca sürekli giriyorum zaten emeği geçen herkezede teşekür ediyorum

2004'ten beri mübtelasıyım :)

Forumlarin tutulabilmesi icin kisilerin aramis oldugu seyleri ilk etapda bulabildigi
( sorunuyla ilgili yardim vs.)
Ve forumda olan kisilerin birbirlerine saygili olmasiyla alakaladir(bu konuda admin ve yöneticilerin fazla karisani degil, ama gerekdiginde müdehale edeni iyidir)

Iste bu konulari üst üste koydugumuzda Trakyamüzik ön plana cikiyor.Benimde bir cok yerde üyeligim olmasina ragmen günde en az iki kez ugradigim adres..Basta (Trakyamüzik kimlere ait bilmiyorum ama ),sonrada site yönetici arkadaslarima emeklerinden dolayi tesekkür ederim.

bu arada hep merak etmişimidir.
sitenin ismi nereden kaynaklanıyor ?
kurucu üyeler Trakyalı olduğu için mi ?
çünkü üye dağılımında ağırlıklı olarak bir de şu dikkatimi çekti : (sanırım piyanist olarak meslek icra edenlerin dağılımı)

daha çok marmara + ege + iç anadolu ağırlıklı üyeler mevcut.

bu arada hep merak etmişimidir.
sitenin ismi nereden kaynaklanıyor ?
kurucu üyeler Trakyalı olduğu için mi ?
çünkü üye dağılımında ağırlıklı olarak bir de şu dikkatimi çekti : (sanırım piyanist olarak meslek icra edenlerin dağılımı)

daha çok marmara + ege + iç anadolu ağırlıklı üyeler mevcut.

her yerden her kesimden üyelerimiz mevcuttur,site hakkında gerekli bilgiler için sitemizde SİTE HAKKINDA bölümüne ulaşıp gerekli bilgileri okuyabilirsiniz
alttaki linke tıklayın

http://www.trakyamuzik.net/site-hakkinda/1152-trakya-muzik-gecmisi-2001-2010-a.html

Moderatör tarafında düzenlendi:

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri