Sitedeki herkezi

CEVAT ÖZMEN

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
==== (MÜZİSYEN)====
Bu siteyi ve herkezi seviyorum günde enaz 7 veya 8 kere girmessem bir eksiklik var gibi oluyor herkezin ALLAHIM gönlüne göre versin ailem sizlersiniz hoşçakalın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Stedeki herkezi

kardesim bu güzel ince düsüncelerin icin tsk ler ALLAHIM sanada gönlünden gecenleri versin,sihhatli ve mutlu günler temenni ederim, saygilarimla

Bende bu sitede bir çok değerli dostluklar edindim sitemizin hakkını ödeyemem..

allah hepimize sağlık bol kazanç ve mutluluk versin.hepimiz sitemizi ve sizleri çok seviyoruz.böyle güzel duygular beslediğiniz ve dile getirdiğiniz için şahsım ve yönetim adına çok teşekkür ederim.muhabbetimiz bozulmasın inşallah arkadaşlar. çok uzun seneler birlikte olmak dileği ile herkese başarılar dilerim.slm.

guzel duygularini dile getirmissin, kimsede dile getirmekten cekinmesin ;)
tesekkurler...

Cevap: Sitedeki herkezi

Bu güzellikler Olsun diye elit bir site olmayı seçtik bizler yönetim ve sizler olmak üzre

Kibar övgü lü kelimeleriniz için tşk ederiz saygılar berkçik

Cevap: Sitedeki herkezi

8 yıldır bende bu siteye girerim internete ilk girdiğim adres trakya muzik sonra msn sonra face :)belki msn yi unuturum face aklıma bile gelmez burada bizde çok güzel dostlar edindik paylaştık faydalandık fayda sağladık her ne kadar elimizden geleni yaptıysakta biz bir aileyiz saygılar tüm tm ailesine başarılar diliyorum