site ile ilgili anket (katılmak istermisiniz)

ZAFER 1983

Altın
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 900
arkadaşlar siteden memnunmusunuz?

site de sizi çok rahatsız eden şiddetle karşı çıktığınız şeyler varmı?

gerekli yardımı zamanında alabiliyormusunuz?

yapılan paylaşımlar gerçekten sizce faydalı oluyormu?

yönetici veya moderatorler tarafından baskıcı sıkıcı durumlarla karşılaşıyormusunuz?

sitede en çok sevdiğiniz şeyler nelerdir?

sitede şunlar olursa çok daha iyi olur dediğiniz bişeyler varmıdır?

site ile ilgili demek isteyipte diyemediğiniz bişeyler varmı? (fikir,düşünce tavsiye v.s)

bu siteyi tercih sebebiniz nedir?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: site ile ilgili anket (katılmak istermisiniz)

merhaba, ilk yanıt veren ben olacağım galiba.:)

siteden çok memnunum.

biraz daha hoşgörü siteyi daha iyi yerlere getirecektir.
saygılar.

1)öncellikle zafer abi bi demo ekliyorum mesela 1 hafta yorum yok 500 kişi görüyo yorum yapılmıyo biraz daha dikkat edilmeli benim gibi yaşı küçük arkadşlar için yorumlar çok önemli kendi adıma.
2)yardım konuları biraz gecikiyor :D genel olarak iyi site tasarımı değişse süper olur artık yenilik gerekli :D

Google ye klavyeler veya müzik ile ilgili bişeyler yazıp enterlediğinizde direk trakyamüzik sitesi ilk olarak çıkıyor. İlkler herzaman güzeldir... Sitedeki müzisyenlerin hepsi çok kaliteli şuana kadar hiç aksi bir durumla yada yanlış bir bilgiyle karşılaşmadım, hep doğru bilgiyi buldum burada. O yüzden favorim trakyamüzik oldu.

Sitede şunlar olursa çok daha iyi olur dediğiniz bişeyler varmıdır?

Aslında müzisyenleri kategorilendirmek doğru olurmu bilmiyorum ama aklımda şöle bir şey var.
Ben restauran(gazino) da müzik yapıyorum bayan okuyucum ve oryanteller var. Şimdi; Bi bölüm olsa, o bölümünde odaları olsa; evde,restaurantta,düğünde,salonda,otelde,cafe&bar da diye, düğün işi yapan müzisyenler sadece düğün için set ritim veya çaldıkları eserleri oraya yükleseler, Keza restaurantta çalanlarda restaurant bölümünde mesela; bu gece çaldığı eserleri hangi sanat müziği eserlerini icra ettiklerini yazsa,paylaşsa, site içinde diyebilirimki tam bir bütünlük olur ben ne tür müzik yapıyorsam o bölüme girer aradıklarımı veya paylaşmak istediklerimi oraya yükler hem faydalanırım hem faydalandırırım, Hemde aynı dalda uğraş veren müzisyenler olarak piyasadan geri kalmayız yeni çıkan eserleride bir diğer müzisyenlerden öğrenmiş duymuş repertuarımıza zenginlik katmış oluruz.
Bu anlattıklarım zaten sitemizde mevcut, Aslında mevcut olanlar bölüm bölüm sınıflandırılırsa anlatmak istediğimle bağdaşıyor:)

Gözlerim doldu :(

valla zafer ben aslinda sana ozleden yazcadim iyikide konuyu acmisin abi site cikdiginda ikitarfada turk bayragi koyun dalgalansin ya bir tarafta turkiye haritasi olsun yada iki tarafdada bayrak dalglansin abi ikincisi benim sitede kimseyle zaten sorunum olmaz cunki kimseyi kirip incitmemmeye calisirim ve bide asiri gerekmedikce kimseyi silmeyin sizde hos gorulu olun derim gerisi kayseride kayisi size iyi anketler

Sitede herşey çok güzel....yalnız demolar olsun klavye dosyaları olsun daha değilk şeyler olsun.bunları arkadaşlarımızla paylaşıyouz..sağolsunlar onlarda indiriyorlar fakat bir teşekkür bile etmeye üşeniyorlar bu benim zoruma gidiyor...bununla ilgili önerim ezından yorum veya teşekkür butonunu kullanmadan dosya linkleri görünmesin

ikinci bir husus burdaki değerli kullanıcı arkadaşlarım için büyük büyük harflerle lütfen teşekkür butonunu kullanalım yazıyorlar soruyorum onlara siz kaç kişiye teşekkür ediyonuz teşekkür almış sayınız..teşekkür etmişliğinizin 40 50 katı:) ??? tabı bu saydıklarım herkez için değil..ben dobrayım bu konularda saygılar

Dünyaca saygın org firmalarının ürünleri hakkında ölçülü, saygılı yazı yazdıralım. Yorumlarda yaramaz gibi yuvarlak ve aşağılayıcı kelimeler değiştirilmeye zorlansın.

Valla bence ne yapsaniz bile yine yeterli gelmeyecek..gecen yazmistim Adam 6 cm lik sipsi ile mutluykken biziim onumuzde asgari 500 farkli ses-ritim varken ve hala o niye boyle degil bu niye boyle oldu.o eksik bu eksik..gibi...yinede sagolun millete rehber oluyorsunuz en basta bana...saygilar..

arkadaşlar siteden memnunmusunuz?

gayet açık ve net bir site, sorulara muhatap bulunabiliyor

site de sizi çok rahatsız eden şiddetle karşı çıktığınız şeyler varmı?

şahit olmadım

gerekli yardımı zamanında alabiliyormusunuz?

önceden oluşturulmuş topicler veritabanı haline gelmiş kimi zaman arşivlerde çözüm kolay bulunuyor

yapılan paylaşımlar gerçekten sizce faydalı oluyormu?

set ve dosya paylaşımları yararlı oluyor

yönetici veya moderatorler tarafından baskıcı sıkıcı durumlarla karşılaşıyormusunuz?

karşılaşmadım

sitede en çok sevdiğiniz şeyler nelerdir?

sorulara muhatap arkadaşların varlığı büyük bir şans

sitede şunlar olursa çok daha iyi olur dediğiniz bişeyler varmıdır?

site organizasyon ve tanışmalar konusunda pasif bir durumda. burası bisiklet sevenler forumu olsa çoktan üyelerle sahilde pedal çeviriyor olabilirdik.geçmiş zamanlarda birçok üyenin bu konuda taleplerine denk geldim bende bu düşünceye destek veriyorum. hüner ve maharet dolu forumda müzisyen arkaşları canlı canlı ne izleyebiliyoruz nede çıraklarla ustalarla samimi bi sohbet yapabiliyoruz. bu konuda maddi manevi yapılabilecek ne var ise yapalım.

site ile ilgili demek isteyipte diyemediğiniz bişeyler varmı? (fikir,düşünce tavsiye v.s)

kullanılan arayüz değiştirilirse forum daha renklenebilir.

bu siteyi tercih sebebiniz nedir?

bilgi deposu