- Enst.
- Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
Adamın biri istanbul da sokak başında ki bir tekel büfesinin önüne gider. Büfe sahibi veya çalışanı o anda büfenin içinde oturmaktadır ve açmış gazete okuyor.
Müşteri isteğini iletir
- Beyefendi bana bir Malboro lütfen.
- Büfe sahibi kafasını bile kaldırmadan okuduğu gazeteye devam ederek yanıt veriri, Beyefendi sıraya geçin lütfen
- Müşteri arkasına bakar kendisinden başkasını bulamaz ve isteğini tekrar dan yeniler.
- Beyefendi bana bir Malboro sigarası lütfen.
- Büfe sahibi gene aynı tavırla yanıt verir sıraya geçiniz lütfen.
- Müşteri gene arkasına baktığında kimseyi göremeyince Büfecinin tahtasının eksik olduğunu anlar ve öyle bir okkalı yumrum atarki büfe sahibi yerlere yuvarlanıverir ve ayağa kalktığınında müşteriye sorar,
-Beyefendi kim bana vurdu?
- Müşteri yanıt verir, Beyefendi sırada yüzlerce kişi var ben kimin size vurduğunu nerden bileyim?
Saygılarımla,
Müşteri isteğini iletir
- Beyefendi bana bir Malboro lütfen.
- Büfe sahibi kafasını bile kaldırmadan okuduğu gazeteye devam ederek yanıt veriri, Beyefendi sıraya geçin lütfen
- Müşteri arkasına bakar kendisinden başkasını bulamaz ve isteğini tekrar dan yeniler.
- Beyefendi bana bir Malboro sigarası lütfen.
- Büfe sahibi gene aynı tavırla yanıt verir sıraya geçiniz lütfen.
- Müşteri gene arkasına baktığında kimseyi göremeyince Büfecinin tahtasının eksik olduğunu anlar ve öyle bir okkalı yumrum atarki büfe sahibi yerlere yuvarlanıverir ve ayağa kalktığınında müşteriye sorar,
-Beyefendi kim bana vurdu?
- Müşteri yanıt verir, Beyefendi sırada yüzlerce kişi var ben kimin size vurduğunu nerden bileyim?
Saygılarımla,