Sıfır Pa600qt mi 2. el pa800 mü ?

Cevap: Sıfır Pa600qt mi 2. el pa800 mü ?

tesekkur ederm :) yenı teknolojı ama zayıf

Ev kullanıcısı kısmen amatör bir adam için, pa600 fazlasıyla yeterli olur diye düşünüyorum. Yine ev kullanıcısı olduğu için hem yeni teknoloji hemde sıfır ürün almak daha dogru olur. O duygu ile düşünmek lazım. Bende öyle düşündüğüm için sıfır cihaz almıştım. Kaldı ki diğer cihaz birkaç aylık değil. İlk çıkışı 2006 olan bir cihaz. Bu yüzden söylüyorum. Kişi sahne yapıyorsa zaten yeniymis eskimiş bakmaz ona lafım yok. Pa800'e zaten hiç lafım yok. Edememde zaten korgları sizden iyi tanımıyorum. Ben amatör kendi çapında kullanacak birinin mantığıyla düşündüm, yorumumu yaptım. Klavyeler arası mukayese yapmıyorum. Anlatabiliyor muyum? :) Benden bu kadar. Yazıyorum yazıyorum 3 cümlede bir yine aynısını tekrarlıyorum. Aman şimdi yanlış anlamasın birisi diye. Malum burada insanlar çok alıngan :D

600 qt soundu 800 daha net çıkıyor bu dügünde tesisatta denenmiştir. arada teknoloji farkı var. tabi kimine 800 soundu daha iyi gelebilir. bu benim nacizane görüşümdür. 800 temiz bulmak zor. sistem yavaş 600 e göre. sıfır sıfırdır diyerek 600 derim.

Kesinlikle pa800

kesinlikle pa800 .

peki çok temiz (sıfır denilecek kadar) pa 80 mi pa 600 qt mi?

peki çok temiz (sıfır denilecek kadar) pa 80 mi pa 600 qt mi?

Dönemin iyi klavyesi olabilir ancak istediği kadar temiz olsun. Nereden baksan 8-10 yıllık klavye ile üstelik aynı markanın sıfır ve son model cihazı arasında kalmayın. :) Şimdi birisi çıkıp sound der ritim der kalite der,pa80 der,der yani. :) Sevdiği için öyle söyler. Bk5 değil de 10 yıllık e70'i beğenenler gibi :):D

pa800 ikinci eli bugün pa900 sıfır fiyatına yakın durumda. cihaz çok özellikli yada özelliksiz tartışılır.. düğüne gidersin pa800 canlı program dinlersin izlersin pa800. yorutubede meyan izlersin yine pa800. yer etmiş bu cihaz. bırakın şu kötüleme işlerini.

ev kullanıcısı olarak bende 600 ile 800 arası gittim geldim 2008 de kısa sürede olsa pa 800 kullandım maddi açıdan satmak zorunda kaldım şuan yine pa 800 aldım 600 ara üründür 500 gibi .kasa olarak benim için önemli olan mikrofon girişi olarak vss kararım 800 oldu.senin ihtiyacına cevap verecek olanı seçmen gerek.sonuçta ikiside korg.