Shure c606 kablolu mikrofon

Cevap: Shure c606 kablolu mikrofon

benim vazgeçemediğim mikrafon 2 tane kablolu var bende bu marka ikiside cok güzel alan pişman olmaz

ihtiyaç fazlası toprağam ben şınayzır 828 kablolu kullanıyorum mikrofon alım satım yaptığım dönemden kaldı

Bakınız, evde kullanacaksanız, Yazık ! (çok lüx) Nedeni? Çok prof. ve emsallerinin üstü bildiğim kadarıyla. Bu fiyata alan yaşadı. Eeee, Ali' de yaş tahtaya basmaz. Çalamadığını açık sözle söylemesine rağmen aletlerden anladığını itiraf etti. Elektronik veya başka şekilde araştırıcının ne şekilde araştırırsa araştırsın illaki kazığa oturacağı ihtimal diye düşünülür. Anladığım kadarıyla ALİ, aletlerin iç organlarını beyninde çözmüş ve deşmiş diye düşünüyorum. Bende en azından aletleri söküp, temizler ve gerekli pansumanı yapardım, çalmadan ziyade. Bu adam bu konuda çok ilerlemişki, başkalarının aletlerini çok rahat satabiliyor. Demekki kendince bakım ve inceleme ünitesi basitte olsa var. Birde bu sitenin müdavimi olduğundan, (işin rezilliğini bile göğüslediğne göre) şüphe duymamak lazım. Ya, bu adamdan gönül refahlığıyla mal temin ediniz veya fikirlerine baş vurunuz. Şahsen ben inandım artık kerataya ;) Kesinlikle niyetim serzeniş değil. Site sakinleri, alim satımlarda bir okka kazık yiyeceğinize, kesinlikle ALİ' nin limanına sığınınız. Her ne kadar sürç-i lisan ettiysek affola. Sevgi ve Saygılarımla.............

ali kardeş kötü mal satmaz kimseye kendisinden 2 kere org aldım 2 side cok temizdi tskler kendisine

İlan güncell

selam üstad ben alıyorum .çağrı bırakır mısınız.05057408963

Konu kapatılabilir