Sevgide Seni Seçtim,Ajda Pekkan Aranje by_ChordSolo

ChordSolo

Forum Doktoru
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
chordsolo.wixsite.com
Enst.
Yamaha PSR670&750
güzel kardesim yüreğine sağlık
evet bu tür eserler gercekten okuması zordur eski sanatcıların birçok eseri dinlerken kolay gibi görünür ama çalısmaya başlayınca ne kadar zor olduğu cıkar yüreğine sağlık ben beyendim sevgi ile kal herdaim...

Bence de çok güzel olmuş çünkü bu zor bir parça. Yalnız nakarat kısmındaki tekrarlarda aralarda sus olması lazım. Tabi bu ritm olarak zor. Paylaşım için teşekkürler.

sn chordsolo eleştirilere hazırmısın , öncelikle emeğin için teşekkürler
şarkı ara bölümündeki ölçü 9/8 lik olucak şan soundu tonsuz geldi dipses işini halletmişin daha fazla birşey söylemiim haddimi aşmiim:))

bahadırcım güzel olmuş kardeşim eline ağzına sağlık, eğer yanlış hatırlamıyorsam parçanın nakarat kısmı 9/8 olduğu için vuruşlar tam oturmamış, yani parça girişte 4/4 beat nakaratta 9/8 oluyor ama klavyede böyle çift zamanlı bir ritim yok tabi...leman samında böyle bir şarkısı vardı ama çıkaramadım şimdi?

şimdi hatırladım leman sam "kıyamam kıyamam sana" adlı parçasıda bu formatta bir parça, giriş 4-4 nakarat 9/8. birde parçanın tonun baktım sol diez okumuşsun, fa ya çekseydin bu kadar dik gelmezdi aslında...

twona ve sonbilge hocam;
aradaki ölçü değişikliğinin farkındayım fakat değiştirmek istemedim.çitf zaman çok problem çok problem değil halledilebilir.birkaç ritm denedim bu kez çok oryantirik(ne demekse):) oldu,hoşuma gitmedi.bir mezuru kaybetmeye razı oldum o nedenle...
teşekkürler

twona ve sonbilge hocam;
aradaki ölçü değişikliğinin farkındayım fakat değiştirmek istemedim.çitf zaman çok problem çok problem değil halledilebilir.birkaç ritm denedim bu kez çok oryantirik(ne demekse):) oldu,hoşuma gitmedi.bir mezuru kaybetmeye razı oldum o nedenle...
teşekkürler

Alemsin valla, ama illa 9/8 lik olacak diye bir kural yok , bir örnek mesela M.F.Ö ın
elegüne karşı yapayalnız şarkısıda 9/8 lik , lütfen söylediklerimi yanlış anlama, sevgiler saygılar

Alemsin valla, ama illa 9/8 lik olacak diye bir kural yok , bir örnek mesela M.F.Ö ın
elegüne karşı yapayalnız şarkısıda 9/8 lik , lütfen söylediklerimi yanlış anlama, sevgiler saygılar

yok hocam est. ne demek.
ne kadar eleştiri bizi o kadar ileriye götürür.teşekkürler:)

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri