Setin son hali arkadaşlar bitmiştir...indirebilirisniz

• Konbuyu başlatan sinan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 53
  • Görünümler : 12K
Cevap: Setin son hali arkadaşlar bitmiştir...indirebilirisniz

Sinan Hocam size bir sorum olacak...]...[SIZE="4"]tellisaz arkadaşın paylaştığı konuda ki .... '' Göktuğ edit set 2012 ''yeni editlenmiş hali diye bi konu açmış ve paylaşmış...bunla sizin paylaştığınız göktuğ set in yeni hali aynı şeyler mi, yoksa farklı şeylermi acaba yani aynı şeylerse bosu bosuna ıkısını de ındırıp yukleyip zaman kaybetmeyelim bir fikriniz varmı acaba...;[/SIZE]

Göktuğ setin arkadaşlarımız tarafından editlenmiş,düzenlenmiş son şekli.Emeği geçenlere selam ve sevgilerimle.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhaba Dün akşam programım olmadığından evde seti kurdum ve inceledim. Öncelikle Sinan beye teşekkürü bir borç biliyorum, sizlere olan güvenimden hiç düşünmeden rem yanarmı demeden kurdum, ve sorunsuz bir şekilde kuruldu. Gelelim incelemelere, Sinan bey kesinlikle yanlış anlamayın, sadece yaptığınız çalışma ile kendime göre yorum yapmak istiyorum, amacım kimseyi yermek yada set paylaşan kişileri üzmek değil, sadece seti kurmayı düşünenlere yada editleme yapmak isteyenlere bir kaç tavsiye.

Öncelikle ritimleri fazla kurcalamadım çünkü herşey yerli yerindeydi, aynı sıralama duruyor gibiydi. vaktimin darlığından seslere önem verdim. İl başta çıkan yaylılar insanı gerçekten mest ediyor, çok hoşuma gitti. Ben türkü formatında program yaptığımdan, mey sesi öncekileri aratıyor bunu söyleyeyim eskileri kalsa daha iyi olursu, zurna düğün ve bar programında edi zurna kullanıyordum burdakilerde, değişmiş ve biraz sönük kalmış gibi, kaval ve arap kavallarıda burda değişmiş eskisi daha iyiydi, ama diğer sesler gerçekten on numara kemanlar, yanık kemanlar, yaylılar, amzalar, gerçekten doyuyorsunuz. Birde distirsion gitar da eskisini aratıyor. Bunlar haricinde herşey on numara, Zamanım olsa bunları kendimce tekrar yükleyip olmayanları çıkarabilirim, ama haftada 1 akşam evdeyim oda olmuyor. Neyse set gerçekten usb tadını veriyor, Sinan bey e sonsuz teşekkürler Emeğine sağlık saygı ve sevgilerimle...

[sıze="5"]sinan hocam size bir sorum olacak...]...[[/sıze]sıze="4"]tellisaz arkadaşın paylaştığı konuda ki .... '' göktuğ edit set 2012 ''yeni editlenmiş hali diye bi konu açmış ve paylaşmış...bunla sizin paylaştığınız göktuğ set in yeni hali aynı şeyler mi, yoksa farklı şeylermi acaba yani aynı şeylerse bosu bosuna ıkısını de ındırıp yukleyip zaman kaybetmeyelim bir fikriniz varmı acaba...;[/sıze]

[sıze="3"]

ben arkadaşaımızın siteye koyduğu seti indirmedim o yüzden bilmiyorum ama şunu söylemeliyimki bu setin en son halini ben düzenledim diye biliyorum başka bir versiyonu yok şuan yani benim bildiğim kadarıyla aynı settir sanırım

merhaba dün akşam programım olmadığından evde seti kurdum ve inceledim. öncelikle sinan beye teşekkürü bir borç biliyorum, sizlere olan güvenimden hiç düşünmeden rem yanarmı demeden kurdum, ve sorunsuz bir şekilde kuruldu. Gelelim incelemelere, sinan bey kesinlikle yanlış anlamayın, sadece yaptığınız çalışma ile kendime göre yorum yapmak istiyorum, amacım kimseyi yermek yada set paylaşan kişileri üzmek değil, sadece seti kurmayı düşünenlere yada editleme yapmak isteyenlere bir kaç tavsiye.

öncelikle ritimleri fazla kurcalamadım çünkü herşey yerli yerindeydi, aynı sıralama duruyor gibiydi. Vaktimin darlığından seslere önem verdim. Il başta çıkan yaylılar insanı gerçekten mest ediyor, çok hoşuma gitti. Ben türkü formatında program yaptığımdan, mey sesi öncekileri aratıyor bunu söyleyeyim eskileri kalsa daha iyi olursu, zurna düğün ve bar programında edi zurna kullanıyordum burdakilerde, değişmiş ve biraz sönük kalmış gibi, kaval ve arap kavallarıda burda değişmiş eskisi daha iyiydi, ama diğer sesler gerçekten on numara kemanlar, yanık kemanlar, yaylılar, amzalar, gerçekten doyuyorsunuz. Birde distirsion gitar da eskisini aratıyor. Bunlar haricinde herşey on numara, zamanım olsa bunları kendimce tekrar yükleyip olmayanları çıkarabilirim, ama haftada 1 akşam evdeyim oda olmuyor. Neyse set gerçekten usb tadını veriyor, sinan bey e sonsuz teşekkürler emeğine sağlık saygı ve sevgilerimle...

öncelikle bu güzel yorumlarınız için çok teşekkürler sizinde dediğiğiniz gibi eksikliklerin bende farkındayım daha öncede söylemiştim herkes birşeyler yaparsa dahada iyi olacağından hiç şüphem yok ancak setin mb ortada içeresine değişik kitler atabilmek için bazı sample sesleri elemek zorunda kaldım aslında bu set 128 mb lik bir set olsa okadar güzel şeyler çıkarki ortaya ama malum genel olarak bakınca herkes 64 mb cihaz kullanıyor herkesin işini görmedikten sonra bir anlamı yok zaten ayrıca umarım sizlerde daha güzel şeyler yapacağınıza

saygılarımla...

paylaşım için teşekkürler kardeşim...

Paylaşım için teşekkürler..

tesekkurler

tesekkurler

tskkrler...