- Enst.
- Yamaha YDP 131 Digital Piano
Cevap: Sesime Güveniyorum Diyenler (okuyun lutfen )
Öncelikle Tüm Müzisyen dostlarıma uzun bir aradan sonra merhaba!
Konu ile ilgili düşüncelerimi "klavyehakan" isimli üyemizin yazısına istinaden ve ona cevaben herkesle paylaşmak istiyorum;
Şarkıyı söyleyen arkadaşımız "Müzik ile Sözlerin" arasındaki ritmik ahengi yakalamaya çalışmış lakin başaramamış bu doğru...
Fakat;
1-Öncelikle Prozodi hatası yok bunu belirtmek isterim
2-Sadece; söz ile müzik arasında tam bir senkronizasyon yok
Şarkıyı söyleyen arkadaşımızın ağzına yüreğine ve sözleri yazan kişininde kalemine sağlık...
Profesyonel bir arkadaşımız bu şarkıyı seslendirdiği zaman muhtemelen yorum ve tını olarak çok değişecek ve şarkı kendini o zaman tam gösterecek...
--------------------------------------------------------------------------
Bu arada "coozif" isimli üyemiz size kısmen katılıyorum katıldığım nokta ise; Prozodide hata olmamasıdır, zaten yukarıda da gerekenleri kısaca söylemeye çalıştım...
Umarım bu şarkı güzel bir ses tarafından seslendirilir ve herkesin severek dinlediği bir nostalji olur...
Tüm müzisyen dostlarıma sevgi ve saygılarımla
By_CTO
sözler kesinlikle müzik ile kontra kalıyor öncelikte parçanın sözlerinin editlenmesi lazım melodi iyi ama...
Öncelikle Tüm Müzisyen dostlarıma uzun bir aradan sonra merhaba!
Konu ile ilgili düşüncelerimi "klavyehakan" isimli üyemizin yazısına istinaden ve ona cevaben herkesle paylaşmak istiyorum;
Şarkıyı söyleyen arkadaşımız "Müzik ile Sözlerin" arasındaki ritmik ahengi yakalamaya çalışmış lakin başaramamış bu doğru...
Fakat;
1-Öncelikle Prozodi hatası yok bunu belirtmek isterim
2-Sadece; söz ile müzik arasında tam bir senkronizasyon yok
Şarkıyı söyleyen arkadaşımızın ağzına yüreğine ve sözleri yazan kişininde kalemine sağlık...
Profesyonel bir arkadaşımız bu şarkıyı seslendirdiği zaman muhtemelen yorum ve tını olarak çok değişecek ve şarkı kendini o zaman tam gösterecek...
--------------------------------------------------------------------------
sözler muzık elegınden bırcok kez gectı kontra kalan bır yer yok ornek verecek sekılde yıne acıklarsanız yıne bakar gerekenı yaparız . tesekkurler![]()
Bu arada "coozif" isimli üyemiz size kısmen katılıyorum katıldığım nokta ise; Prozodide hata olmamasıdır, zaten yukarıda da gerekenleri kısaca söylemeye çalıştım...
Umarım bu şarkı güzel bir ses tarafından seslendirilir ve herkesin severek dinlediği bir nostalji olur...
Tüm müzisyen dostlarıma sevgi ve saygılarımla
By_CTO
Moderatör tarafında düzenlendi: