Ses yardımı

cinobela

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 55
s.a abilerim düğünlerde org çalmama rağmen şarkıyı söyleyemiyorum...

Sesim bana çok çirkin geliyor sizce nasıl sesim söylemeli miyim ??

Zippyshare.com - baklava.mp3

lütfen yorum yaparak bildiriniz düşüncelerinizi

Cevap: Ses yardımı

Ritimin adı nedir ?

Öncelikle şarkı söyleme biçimini bir düzelt. Sesine sonra bakarız. Benim dilim bile dönmüyor Hip hop mu diyorsunuz bu tarza biraz da roman karışık. Sonra düğün salonuna tamamen ters. Ha ! ayrıca müstakil takılıyorum diyorsan uygundur o zamanda spreyli dik saçlılarla muhabbet kur, sence yararına olur. Kusura bakma bu konularda külliyen cahilim.

Öncelikle ses analizi için hiç uygun bir parça değil bu. Ayrıca sese efekt vermişsin sanırım, buda olmamış. Daha yalın, daha sade ve herkesin bildiği bir parça seçersen sağlıklı bir yorum yapılabilir. Ses tonun kötü değil gibi duruyor ama ömcelikle sesini ve kendini eğitmelisin. Eğitimle bir düğünü kotarabilecek bir ton gibi geldi bana ama dediğim gibi herşey ses tonuyla bitmiyor.

Öncelikle ses analizi için hiç uygun bir parça değil bu. Ayrıca sese efekt vermişsin sanırım, buda olmamış. Daha yalın, daha sade ve herkesin bildiği bir parça seçersen sağlıklı bir yorum yapılabilir. Ses tonun kötü değil gibi duruyor ama ömcelikle sesini ve kendini eğitmelisin. Eğitimle bir düğünü kotarabilecek bir ton gibi geldi bana ama dediğim gibi herşey ses tonuyla bitmiyor.
Bunlarla iyi niyetle uğraşıyorsunuz. Bir bakıyorsunuz kısa bir dönem bile olsa halkımız malum tutuyor. (faraza) sonradan çok kısa zamanda tüketip atıyor. Bu arada geçen zamanda zayiat, gerçek sanatkara fatura ediliyor. Yetti artık, müzisyen olmamama rağmen isyan etmekteyim. Her konuda mantarlar bite bite güller solmakta ve yok olmakta.

yanlış anlama ama bence sen org çalmaya devam et arkadaşım söyleme işini de düzgün bi solistle halledersin şarkı seçimin kötü olsa bile sesin belli bi notada durmuyor ayrıca nağme yapmaya çalışıyosun tamamen detone ses rengin çok kötü bence sen bırak işi bilen biri yapsın :D :D :D :D müzikten soğuttun beni mk