Ses sistemlerim bilgi lütfen???

Cevap: Ses sistemlerim bilgi lütfen???

bana sorarsan mixerin markalı değil ama temiz duruyor. mixerle aktif kabinlerini satma. bir çift 3yollu kabin al birde poweranfi hepsi bu. bak ozaman senin saund nasıl değişiyor. powerin güçlü olursa mixerin çokta önemi kalmıyor. yaklaşık 2500tlye u saydıklarımı bulabilirsi ve yıllarca ekmek yersin.

bana sorarsan mixerin markalı değil ama temiz duruyor. mixerle aktif kabinlerini satma. bir çift 3yollu kabin al birde poweranfi hepsi bu. bak ozaman senin saund nasıl değişiyor. powerin güçlü olursa mixerin çokta önemi kalmıyor. yaklaşık 2500tlye u saydıklarımı bulabilirsi ve yıllarca ekmek yersin.

çok çok para vermem zaten ama varmı önerdiğiniz marka model 3 yollu ve aslında bir tane var beğendiğim ama çok para tekine bu kadar veremem

TROMBA TR-3801 Üç Yollu Kabin Hoparlör, 3 Yollu Hoparlör -Pasif 3 Yollu Hoparlörler-

Moderatör tarafında düzenlendi:

3yollu servo modellerini tavsiye ederim. ben yıllarca kullandım satmak zorunda kaldım şuan imkanım olsa hemen alırdım. sadece bir çift 3yollu kabinle nerelerde ne işler bitirdim. hem güçlü hemde saundu harika servo kabinlerin. daha iyi markalarda var ama nekadar iyi okadar para unutma. phonic yada behringer power yanına. onnumara set olur

valal tabiki öyle ama bu ses sistemleri çok para gerektiriyor klavyeden pahalı

ses sistemiyle klavye arasındaki fark: klavyeyi alıyosun 2sene sonra insanlar ''hurda, teneke, demode'' demeye başlayınca sende etkilenip satıyosun modellemeye çalışıyosun. ama 1000 wattlık bir anfi 20 sene sonra yine 1000 wattlık anfidir. yeterki rutubetten dengesiz elektrikten ve kısa devreden koru.. hoparlörde aynı. misal elindeki aktif kabinler kimbilir kaç senelik ve kimbilir ne paralar kazandırdı sahiplerine. yani klavye ile ses sistemini kıyaslama fiyat olarak. tamam çok para ama zaman içerisinde kat kat parasını çıkartır. ikinci el temiz bir power 600/1000tl + 3yollu hoparlör 1000/1500tl arası yani enaz 1700 en fazla 2500tlye cihazını güçlendirip yıllarca para kazanırsın. görmeden dinlemeden kesinlikle alışveriş yapma bu piyasada kimseye güvenmeye gelmez. :)

peki teşekkür ederim ve yanlız bir sorun var madem beim bu aktifler iyi tek bir sorun var mikrofonda konuşurkn çok belli oluyor baslar özellikle bir taneisn de değişik patlak gibi çııyor org çalarkendede sesler kötü çıkıyor bunlarının içine en iyi bas ve en iyi tizi tatktırsak nasıl olur ne taktırim ne önerirsiniz bunlara

Bilgilerinizi bekliyorum bunlar kaç cm lik hoporlördür bas ne alim bunlara tizne alim marka model

Bilgilerinizi bekliyorum bunlar kaç cm lik hoporlördür bas ne alim bunlara tizne alim marka model

hoparlörün cızırdaması bobin mıknatısa sürtüyordur yani yakında yanacak demektir... sen kapalı mekanlardamı çalışıyorsun açık mekanlardamı

ben ses sistemimi açık mekanlarda kullanıyorum.ve evdede bazen çalıştırıyorum peki ne yapmak gerek

Moderatör tarafında düzenlendi:

sevgili cem,
ses duzenlerinde marka ve model tutkunlugu olmaz,isin gercegi aslinda bir muhendislik isidir kaliteli ve saglam duzen yapmak.kafana gore alip dosememek lazim,cunku bunlarin ohm ayarlari dsb.ayarlari gibi onemli incelikleri var.eger bunda sonraki hayatinda evet ben artik muzikten ekmek yiyecegim kararini aldiysan tesisatin en iyisini alacaksin fiyati pahali olsa bile.hersene yeni klavye degistirebilirsin fakat duzen hep sabit kalir.onun icin dynacord ve ev den sasma, evet pahalilar dogru,ama hersene atiyorum 1milyar verecegine birkere 3veya 4ver kafanda isinde saglam olsun.acik hava mutlaka sabbas ister unutma sesi ve ritim tonlarini ancak o toplar.ben kendi adima ayri anfi almam cunku yeni powermixerler cok iyi.cin mallarindan uzak dur derim.......

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

Geri