ses sistemi teknik bilgi yardım...

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 3
  • Görünümler : 1K

pymmemo

paylaşımcı üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa3x & pa800
üstatlarım servo psr1600sx 1000*2 2000watt powermikser var.2 adet 400-800 watt servo 153dk ve 2 adet 400watt eagletech var.ben bu 4 hoparlörü cihazda birbirine paralel olarak kullanıyorum.yani cihazda 2 adet spekon hoparlör çıkışı var servoları giriyorum bundanda diğerlerine çıkış yapıyorum yani paralel.2 adet daha 400 er watt iki yollu kolon almış olsam bunu da servolara paralel bağladığım eagletechlerden çıkış alsam 6 adet hoparlör çalıştırmış olacağım.bunun bir zararı olurmu?cevaplar beni çok ilgilendiriyor,teşekkürler...

Cevap: ses sistemi teknik bilgi yardım...

ayrıca titan-12 düşünüyorum bunun da değerlendirmenin içine alırsanız memnun olurum

selam memo hapörlör lerin 8ohm ise bir amfiye 4den fazla takma 2tane takarsan 8 ohm uzere devre tamamlanir 4tane takarsan 4ohm duser . Eger hapörlör 4ohm ise 4 tane taktinmi 2ohm duser ozaman amfikatörü yakarsin.2tane amfi ile calis 1amfideki line out cikisini 2nci amfinin herhangi giris kanalina tak 2nci amfi ile öteki kolonlarini yönlendirisin vee direnc hala 4ohm olur cihaza zarar vermessin.

ahmet hocam cevabın için teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz zira çok riskli sağolun sizlerin sayesinde bunu da öğrendik