ses sistemi hakkında düşünceler ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: ses sistemi hakkında düşünceler ....

nacizane fikrim daynacord mikser e eyvallah hoparlör konusunda bence rcf al derim

temiz iş olsun diyorsan mikserini dynacord (1000 olabiir) hoparlörlerini aktif al derim(RCF-MACKİE)

arkadaşlar dynacord kullanan varmöı aranızda ...bazen açık bazen kapalı alanda düğün ve eğlence tarzı canlı müzik yapıyorum...
ses sistemimi dynacord kurmak istiyorum ...
kullannaların ya da bilenlerin olumlu ve olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum...
saygılarımla
arkadaşlar bende bu işi uzun yıllardır yapıyorum şimdi piyasada mükkemmeliği en yakın sağlayacak belli başlı markalar ama bunların arasından en nacizane fiyatı ve en kalitelilerinden biri mcs dir.oberton da iyidir beyma da iyidir ama fiyat ve kaliite açısından mcsdir
şimdi sistemi değiğim gibi eksiksiz kurarsanız son derece iyi randıman alırsınız.önce bir tane soundgrafte mixer yada dynacord olacak.başka marka olmaz tonlama mükkemmel bunlarda.sonra 3 tane moss 8000 waat power alacaksınız.
MCS 2152 KULE HOPARLÖR 2 tane alacaksınız ve bir tane moss 8000 waatlık powerı buna kuracaksınız.bu arada bir adet krosover ve equlaizer lazım bunlarında bir çok seçeneği var.sonra 2 tane MCS 118 SW subbas.olmassa olmaz.bu subbasları moss 8000 waat powerın birine gireceksiniz.sonra 4 tane MCS MEGA 115 kullanın ve bunlarıda bir tane 8000 waat moss a girin sisteminiz hazır bu sistemi ben kullanıyom yapmam yıllarımı aldı ama bir daha tesisat değiştirmem diye düşünüyorum her zaman çok kolon az volüm kaset gibi çalın arkadaşlar 4 kolon alıp sınırları sonuna kadar zorlamaya lüzüm yok ne kolon olsa gidiyor diyen arkadaşlara kızıyorum düğün bir kere oluyor geri dönüşü yok insanlara saygı duyun insanların gözünde mutsuzluk yansıması sizce önemsiz olabilir ama yapmayın düğün bir kere oluyor geri dönüşü yok o nedenle her şey mükkemmel olmalı siz kaliteli olun emin olun aralarından sıyrılırsınız aslında piyasada ucuza kalitesiz 4 tane kolon alıp bir tane korgun her hangi bir serisi org alan arkadaşlara kızıyorum benim malzemelerim 50.000 lirayı geçiyor ama kaliteli bir iş yaptığımı düşünüyorum ve bunun karşılığını alıyorum arkadşlar diyor durumumuz yok o zaman bu işi yapmayın önce kendinizi toparlayın sorna bu işi yapın malzemede ucuza kaçmayın kaliteyi düşürmeyin her şeyinizi tamamlayın öyle bu işi yapın yok servo beğringer bırakın bunları benlki konuşmam bazılarını rahatsız edicek ama doğrular bunlar hakketten insanbların düğünün mahfetmeyin bu işi kalitesiyle yapanlara saygım sonsuz

arkadaşlar lütfen tarihlere bakıp öyle yorum atalımm..kilittttt

bu arada artık power falan kalmadı bu devirde..aktif sistem kullanalım lütfen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...