- Enst.
- yamaha A2000, Korg pa3x pro, bağlama
Cevap: Ses Düzeni Hk. Yardım
aktif hoparlörlerin değerleri zaten yazıyor RMS değeri ve maximum değeri
toplama içinde ne olduğu belli olmayan kabinlerle kıyaslamayın lütfen
ups sadece elektrik kesintisinde sizi bir müddet daha idare eder sadece size cihazları kendiniz kapatabilme olanağı tanır tabi büyüklüğün bağlı olarak programı sürdürebilirsiniz ancak akımı düzenlemez
akım düzenlemek için regülatöre ihtiyacınız var gelen akım düşsede çıksada cihazlara zarar vermeden 220-230 volt aralığında gönderir
ben 15 kwa DELTA marka regületör kullanıyorum gayet memnunum evet biraz ağır (70kg civarında) ama aktifte bir tweeter yansa canınız yanar regülatörün parasını zaten verirsiniz
bence siz 10 kwa regülatör almalısınız taşıma konusunda bişey diyemem
aktif hoparlörlerin değerleri zaten yazıyor RMS değeri ve maximum değeri
toplama içinde ne olduğu belli olmayan kabinlerle kıyaslamayın lütfen
ups sadece elektrik kesintisinde sizi bir müddet daha idare eder sadece size cihazları kendiniz kapatabilme olanağı tanır tabi büyüklüğün bağlı olarak programı sürdürebilirsiniz ancak akımı düzenlemez
akım düzenlemek için regülatöre ihtiyacınız var gelen akım düşsede çıksada cihazlara zarar vermeden 220-230 volt aralığında gönderir
ben 15 kwa DELTA marka regületör kullanıyorum gayet memnunum evet biraz ağır (70kg civarında) ama aktifte bir tweeter yansa canınız yanar regülatörün parasını zaten verirsiniz
bence siz 10 kwa regülatör almalısınız taşıma konusunda bişey diyemem