Cevap: Serserim Benim,ChordSolo
teşekkürler.güzel çalışma olmuş her zamanki gibi..
teşekkürler.güzel çalışma olmuş her zamanki gibi..
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
ben sesinizi çok beğeniyorum.sıradışı farklı bir tınısı var.bu okumuş olduğunuz şarkıların a bölümünü çok iyi okumuşsunuz.ama b bölümlerinde prozodiler yine sizi zorlamış...artık bu kadar birikimden sonra kendi sesinize göre kendi bestelerinizi yapacağınıza inanıyorum...sizden fransızca şarkıları iyi analiz etmenizi öneriyorum...Bu ses Fransa da patlardı!(çocuklar duymasından..)...Türkiye de zurna seslilerin hüküm sürdüğü bir zaman dilimindeyiz...sizi çok iyi şarkılarda ancak elit insanlar keyifle dinler...bu sesin değerini biliniz...fransızca okumanızda ve o tarzlarda müzik yapmanızda ısrar ediyorum...yoksa bu sese yazık olur...saygılar sunarım...
dostum sizin ses renginiz fransız müzik anlayışına ve amerıcan country müzik formuna çok uygun...bu sese alaturka gitmez...rock gitmez...bunları size dillendirirken şahsi kanaatimle değil uzun yılların vermiş olduğu deneyimlerimle söylüyorum...neden? hepimizin uzun yıllar deney yapacak süresi olmayabilir...sizden bir ricam da;kayıtlarınızda mükemmel tınılar peşinde koşmayınız.mükemmel enst.tınıları sizin sesinizin özelliklerini arka plana iter.ekolazer teknikleriyle fazla oynayarak her enst.nın rahat duyulmasına çalışmak sesinizi örter.kendi sesinizi ayrı,diğer bütün enst.manları tek bir enstrüman gibi düşünerek düzenlemenizi yapınız.biz bazen kayıt yaparken özellikle enst.seslerini pasifleştiririz...bu bir fotoğrafda arka planı hafifce flulaştırmak gibidir...Bunlar benim naçizane önerilerim...
sizi çalışkan ve başarılı buluyorum...çok iyi yerlerde görmek istiyorum...
(kendi kendinizi eğlendirme bireyselliğinize gelince,bırakın diğer insanlar eğlendirsin sizi...iyi bir müzisyen tek başına çalsada yanında çok iyi dinleyiciler varmış gibi işini ciddiye alır...)kültür bütün insanların az çok çabalarıyla oluşmuş insanlığın ortak üründür.bu ürünler içinde müzik baş sıradadır.hiç kimse bir müzik bestelerken bunu ben yaptım diyemez.çünkü çalmış olduğu her notada kendinden öncekilerin parmak izleri vardır.kısacası sosyalite yoksa müzik de yok demektir.onun için artık kendiniz için değil bizim için müzik yapınız lütfen.bütün içtenliğime saygılar sunuyorum...