sentez uzman1972

Cevap: sentez uzman1972

parçanın adıda lay lay la::D:D ilahi yaşar:) harikasın ama.

heheheeheh diyorum baska soze gerek yok ali isini bilir zaten onda yanilmiyorsam bmw var onun tadini bile n kara lasdik renoya binermi yasar hahahahahaha hehehehehe

Abi zekanla çok yaşa. Güzel espirilere devam ediyorsun maşallah. Bende yazdıklarınızı keyifle okudukça neşem yerine geliyor. Şimdi şehir içi reno iyi abi. Hem de az yakıyor. BMW uzun yolda tartışılmaz. Malum yurtdışı görevler ile euro yada dolarları basmaya başladık mı inşallah, ikisinden birinde karar vereceğiz :) Selamlar.

Abi zekanla çok yaşa. Güzel espirilere devam ediyorsun maşallah. Bende yazdıklarınızı keyifle okudukça neşem yerine geliyor. Şimdi şehir içi reno iyi abi. Hem de az yakıyor. BMW uzun yolda tartışılmaz. Malum yurtdışı görevler ile euro yada dolarları basmaya başladık mı inşallah, ikisinden birinde karar vereceğiz :) Selamlar.
frden slmlar yav ali sen okumus adamsin kara lasidik renoyla bmw nin arasindaki farki sen bilirsin aslinda yasarda biliyorda napsin almis bi kere sana bmw t4 yakisir renonun en son modelinide alsan reno hahahahaahah ona yasar binsin baga bahceye gidiyor nasilsa bozulsada aramaz zaten tarla arabasi reno heheheeheheheh zeka konusuna gelince okadar olsun gaseriliyiz

Moderatör tarafında düzenlendi:

ya varya harika bi adamsın sen yaşar bayılıyorum şu renkliliğine senin.:p:p:pe ne zaman dinleriz peki akdeniz akşamlarını yaşar?:rolleyes:

ya varya harika bi adamsın sen yaşar bayılıyorum şu renkliliğine senin.:p:p:pe ne zaman dinleriz peki akdeniz akşamlarını yaşar?:rolleyes:

yapıcm abi yakında.şarkıyı aslında daha önce yayınlıcaktım ama gülmekten tamamlayamıyom parçayı:D:D:D:D