sentez uzman1972

Cevap: sentez uzman1972

vayy vayyy ka gündür yoğundum bmv ciler ortalığı yıkmış yine heehhehehehee..ilkercim parçanın sözünü bilmediğim için öyle yaptım..burhan abim teşekkürler yorumun için..ayrıca alicim inşallah en kısa zamanda alırsın 3xi.sen burhan abilerin oyununa gelme hehehehehe.onlar çaresiz kalmış,istiyolarki kendilerine yandaş gelsin acılarını unutsunlar heheheheh

heheheeheh diyorum baska soze gerek yok ali isini bilir zaten onda yanilmiyorsam bmw var onun tadini bile n kara lasdik renoya binermi yasar hahahahahaha hehehehehe

Biliyom Abi, nerdesin sen ya oksuz birakma bizi boyle :)
Gel sen bmw da huzur var kalite var :)
Bmw yi bozan turkiye distributorunun adI lol

ilker renonun adini degisiyom artik modasi kacdi sene 2012 bundan sonra itfaiye hortumu oldu seneyede kara lasdik dicez renoya insallah heheheeh

ahh canlarım benimm.siz halen rüyadan uyanmadınızmı hehehhehe gördükleriniz söylediklerinizin hepsi rüyaaa..uyanın artıkk sabah oldu..işe geç kalcanızz hehehehheh

Yasar abi 15 gune emo set cikaracak ne diyon seeeen :D
Civciv cikacak kus cikacak hehehe

Sumdi hersey bi tarafa bu konu cidden yilan hikayesi olmus olmaz bu kadar ya forumlara bakiyom 3 senelik konudada 2 hafta demis 2 senelik konudada 6 ay acaip birsey olmus ama cikmasada olur yeteri kadar malzeme var tyrosa piyasada onemli olan kalite seninde dedigin gibi :D

yasa ilker valla dogur diyon malzeme cok islemeyi bilene yamaha depo valla her sey var hehehe aslinda yasar abinde gelcekde bmw yede renodaki kara direksiyona alismis asiste yani hidrolikli direksiyonu donderemez heheheehehehe

Moderatör tarafında düzenlendi:

teşekkürler yaşar abi ellerine sağlık,abi elektro yaktı beni :)