Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
bahadir hocam,sizin icin ozel sarkilarin adami derim,sizi elestirmek haddime degil ama tempo biraz yavas olmus bunun icin biraz pese cekmis gibi.paylasim icin tesekkurler,altyapi super olmus.....
Bahadır hocam vokal kayıt aranje süper olmuş eline emeğine sağlık, ya senin şu studıo da beraber bir demo albüm çıkarsak süper olur![]()
Merhaba.
Öncelikle geçmiş olsun dostum.
Yine herşeyin yerli yerinde olduğu , gayet hoş ve soft bir çalışma hazırlamışsın.Zaten müzik dediğin de böyle olmalı bence.Ellerine sağlık.
Enstrümanların "gerçek enstrüman" olarak icrasının hoşluğunu bu güzel çalışma bize gayet net gösteriyor.Tınılar çok farklı gelmekte.
Tekrar ellerine sağlık ; selâmlar...
cord solo nun çalışmaları ile ilgili bir çok değerlendirme ve eleştiri yaptım...müziğe bu kadar çok emek veren bir arkadaşımızı üst seviyelerde görmek hepimizi dolayısı ile beni de çok sevindiriyor...bu işi başardı gözüyle bakıyorum...
son eleştirim fonetikle ilgili;
sevgili arkadaşım mesleği nedeniyle a ları ve e leri bastırarak sürekli kalın kullanıyor...oysa bazı kelimelerde özellikle a ları ve e leri yumuşak kullanmak gerekir...bu konuya dikkat etmesini özellikle rica ediyorum...
evet artık müzikle ilgili sorularını yanıtladın... yolun açık olsun dostum...
ŞİMDİ DAHA ÜST BİR ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM...