SAZGRUBU olarak Yönetimden azlimi rica ediyorum

TEKİNOĞLU

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Bağlama, Pa-80 ve Or-700 TR V1
Sevgili Üstatlarım canım arkadaşların ve kardeşlerim. her şey zamanında güzeldir. Bende sizleri bir nevze şu ana kadar sevindire bildi isem ne mutlu bana. Acı tatlı anılarımız oldu. Trakya Müzik ailesi olarak her zaman birbirimizi sardık sarmaladık bu konuda sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Hepinizin affına sığınarak tüm yetkilerimi genç nesil arkadaşlarıma bırakmak istiyorum. Bu bayrağı genç kardeşlerimin daha yükseklerde dalgalandıracaklarına olan inancım tamdır. Hepinize sonsuz sevgi ve şükranlarımı sunuyorum, benim olan herşey bizim di ve bizim olarak kalacak herkese her şeyim helali hoş olsun. her kime ne konuda bir kusurum oldu ise afola, sizleri çok seviyorum. Hakkınızı helal edin lütfen benden yana da her ne varsa sizlere helal olsun. sonsuz sevgilerimle,

Cevap: SAZGRUBU olarak Yönetimden azlimi rica ediyorum

Şimdi olmadı bu zor günlerim de yine zor durumlarda düştüm.. her zaman ustasin böyle biline.

Değerli hocam hakikaten kimin ne sıkıntısı varsa gidermek için olağanüstü çaba gösterdiğinizi bilmeyen yoktur bu ailenin içinde. Tüm varlığınızla her türlü desteği sağladığınızı saymakla bitiremeyiz. Canımız sınız ve biz sizi çok seviyoruz. Azlinizi isterken bizi cezalandırdığınızı unutmayın. Sizden öğreneceğimiz daha çooookkkk şey var. Bizlerle kalın lütfen. Saygı ve selamlar.

ne genci hocam .. .:)
aff buyurun kaşarın eskisi iyidir .. :)
yani bu sitenin sana ihtiyacı var aklında bile geçirmee devam..

SAZGRUBU Abim Rican Kabul Görmez Boşa Çaba Gösterme Bir Yere Gidemezsin :)

Olmaz bence .Tamam gençlerin önü açılsın ama sizler gibi duayen isimlerin başı çekmesi şart. Yani siz kalmalısınız ve yol göstermelisiniz.

Ayrıca senin yorulduğun yere han kurarız biz . Yapılacak edilecek her şeyde şahsen ben yanındayım üstat. Bu sitede bazı isimler var ki onlara istifa diye bir şey söz konusu olamaz bence ve bu isimlerden biri de sensin :)

salmayız kiii... :)

Benden bu kadar ARKADAŞLAR.... Sazgrubu (AdmiN) facebok tan geri DÖNDÜRME için ne yazık kı boşa çıktı.. artık tekinoğlu normal üye devam edeceğini bildirdi.

saygılarımla.

Değerli üstatlarım güzel temennilerinize binlerce kez müteşşekkürüm lakin bu benim kendi kararımdır böyle olsun istedim sağolsun Admin im de rıza gösterip dileğimi yerine getirdi. Herkesi çok seviyorum bundan sonra da bu şekilde aranızda olmaktan ONUR duyarım. Sonsuz sevgilerimle,