satılık yada takaslık gem genesys pro...

Cevap: satılık yada takaslık gem genesys pro...

Olcay Hocam
son teklifim nakit 1800 TL.
Ketron plus üzerine 300 TL.'dir.
Hayırlı Satışlar.

kardes numaranı bırakta bana özelden yada burdan görüşelim msn de denk gelemedik herhalde...

kardes numaranı bırakta bana özelden yada burdan görüşelim msn de denk gelemedik herhalde...

Kardeş ??? Derken ...

Öncelikle uslubunu düzelt. Sonra da sen bir satıcı değilsin ve olamasın da. Allah sana kolaylık versin. Çünkü bu tarzınla hiçbir yerde tutunamazsın arkadaşım. Bence sen o klavyeyi çöpe at ve konuyla alakalı cevap dahi verme.
Bye...

sen nasıl anladin bilmiorum ama ismini bilmediğim vede bende kücük oldugunu gördüğüm icin kullandım o kelimeyi hee bu arada bunda ne var bu kadar sorun yapacak onuda bilmiorum, burası polemik yaratma yada millete ders verme yeri değil... ayrıcada ben tabiiki satıcı değilim bu bir gercek sadece elimdeki aleti değiştirmek istedim işine gelirse ilgilenirsin gelmesse kendin bilirsin , napıyım yalvarayım mı sana orgumu al die ayrıca çöp olayına gelince uslupten bahsetmissin ama asil sen hadsizlik yapıosun kimsenin derdi kimseyi ilgilendirmez ister satar ister cöpe atarım , büyüklerine karsı saygılı olmayı öğren bence öğretmeye kalkma !!! hayırlı günler....

1700 tl peşin vereyim .düşünürsen cevap yaz olur diye numaramı yazayım.tbi alet temizse

pro es mi yoksa promu

Kardeş ??? Derken ...

Öncelikle uslubunu düzelt. Sonra da sen bir satıcı değilsin ve olamasın da. Allah sana kolaylık versin. Çünkü bu tarzınla hiçbir yerde tutunamazsın arkadaşım. Bence sen o klavyeyi çöpe at ve konuyla alakalı cevap dahi verme.
Bye...

Yuri

Gereksiz Yere Polemik Yaratma Seni Uyarıyorum

Forumda Huzuru Bozmak Sucundan Sana Sarı Kart Gosteriyoruz :)

karte_gelb.gif

Enteresan :confused: