satılık roland va 3 500 tl

Cevap: satılık roland va 3 500 tl

türk ritimleri sesleri varmı abi bu alette, bende yeni başlayan bi arkadaşıma org bakıyordum

Re: Cevap: satılık roland va 3 500 tl

türk ritimleri sesleri varmı abi bu alette, bende yeni başlayan bi arkadaşıma org bakıyordum

size bu konudan alakasız olarak va-3 ile ilgili bilgi vereyim:

Bu alette sadece batı davul kitleri ve batı sesleri bulunmakta.

va3, 48 mb lık va7 pcmlerinin 20mb'a düşürülmüş kalitesiz versiyonlarını barındırıyor. bende em-55 or olduğu için ve em55 tamamen va3 ün kopyası olduğu için rahatça söyleyebilirim.

ayrıca g serisindeki gibi oryantal sesler veya ritimler bulunmamakta. bunun yerine, örnek olarak kotoyu kanoun şeklinde, bagpipe'ı mizmar şeklinde yeniden isimlendirerek g serisi sesleri ile uyumlu hale getirmişler. sadece bu.

ayrıca oriental kit diye bir şaka var bu alette, ki gerçekten şakadan ibaret. bongoları ve tefleri bir araya getirerek bir oriental kit oluşturmuşlar ki korg i serisinin iğrenç tefleri bile bunların yanında mükemmel kalıyor..

va-3 batı müziği ile uğraşan ancak amatör olan arkadaşlar için ideal bir klavye. ancak türk müziği için amatör olarak eski bir g-600 veya yeni bir a300 daha doğru olacaktır.

Cevap: Re: Cevap: satılık roland va 3 500 tl

size bu konudan alakasız olarak va-3 ile ilgili bilgi vereyim:

Bu alette sadece batı davul kitleri ve batı sesleri bulunmakta.

va3, 48 mb lık va7 pcmlerinin 20mb'a düşürülmüş kalitesiz versiyonlarını barındırıyor. bende em-55 or olduğu için ve em55 tamamen va3 ün kopyası olduğu için rahatça söyleyebilirim.

ayrıca g serisindeki gibi oryantal sesler veya ritimler bulunmamakta. bunun yerine, örnek olarak kotoyu kanoun şeklinde, bagpipe'ı mizmar şeklinde yeniden isimlendirerek g serisi sesleri ile uyumlu hale getirmişler. sadece bu.

ayrıca oriental kit diye bir şaka var bu alette, ki gerçekten şakadan ibaret. bongoları ve tefleri bir araya getirerek bir oriental kit oluşturmuşlar ki korg i serisinin iğrenç tefleri bile bunların yanında mükemmel kalıyor..

va-3 batı müziği ile uğraşan ancak amatör olan arkadaşlar için ideal bir klavye. ancak türk müziği için amatör olarak eski bir g-600 veya yeni bir a300 daha doğru olacaktır.

bende a 300 veya temiz g 600 düşünüyordum aslında bu aleti hiç görmedim, g 600 hatırladığım kadarıyla davul darbuka kiti okuyabiliyordu e serisi okuyamıyordu.

Alette hersey var g serilerine on basar bana göre her yerde iş görür tabi işi bilene işi bilmeyene tyros 5 olsa ne olur alet türk ve batı okarak gayet iyi yeterli son fiyat 500 tl

va-3 g serisine on basmaz. batı sample'ları düğün yapmıyor ne yazık ki. ayrıca işi gayet iyi bildiğime de eminim. istersen o oriental kitin hangi bongolardan hangi teflerden yapıldığını yazayım sana?

Alette hersey var g serilerine on basar bana göre her yerde iş görür tabi işi bilene işi bilmeyene tyros 5 olsa ne olur alet türk ve batı okarak gayet iyi yeterli son fiyat 500 tl

G serisine 10 mu basar :)

Bugün 500 tlye alınacak en baba alet G600 dür ki oda bedavadır bana göre..

Birde şu işi bilene muhabbeti her yerde geçmeye başladı..Tamam işi bilene iş daha kolaydır ama gidipte bir şahin ile mercedesin verdiği performans,konfor ve iş yüküde emin olun sürücüyü çok etkiler..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben kimseyi işi bilmemekle itham etmedim bence gü el alet kendi fikrimi söyledim kim hangi aleti beğeniyorsa onu kullansın

Güncel ilan...