satılık roland g-600 (400 tl)

• Konbuyu başlatan mpmyo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 7K

mpmyo

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800 V.2 256MB
arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.. ıkıncı elden almıştım. polis memuruyum tayınım hakkarıye çıktı kargo ıle yolladım orgu.. ama kargocular orgu bıraz hırpaladı. tuşlarfalan sağlam. kasa sağlam ama sol taraftan ( hiç kullanılmayan ) 6 tuş içine girdi. sert basınca işliyor. tamire götüremedim çünkü hakkaride bu işi yapan kımse yok.. eğer alıcısı olursa parça parça yada bütün halinde satarım bütün haline 400 tl ( son fiyat ) istiyorum. hiç düğüne bile çıkmadı.. alan arkadaşada 20 tane set yüklü ( ses-ritim-performance ) disket hediyemdir. kılıfı vardır. ben korg pa55tr arıyorum. varsa elinizde takasada girebiliriz.. orgumun disketi falan sapasağlam kemik tuşlardada sorun yok. selametle.. numaram bu : 05079247933 niyetlenen arkadaşlar mesajla ulaşırsa uygun olur.

Cevap: satılık roland g-600 (400 tl)

ayrıca korg pa55tr varsa elinizde satılık varsa alabilirim.. org hakkaride. istenilen heryere kargoyla yollarım kargo ücretini alıcı öder. araştırdım en uzak noktaya ( edirneye ) 60 tl ye gidiyormuş.. selametle...

kardesım mrb exr 5 var temız ev cıhazı takas dusunurmusun

o alet nasıl bişey bılmıkyorum ama profesyonel ise neden olmasın ? olabilir.

güncelllllllll

Prf. Cıhaz usb ve dıscet gırıslı ısını cok rahat gorur resımlerı var tlf var eger kabul edersen konusalım

telefon numaranı facede hatice akar diye bir bayan arkadaş aramak için kullanıyor.telefon seninse o kişiyi şikayet et....

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nasıl yanı anlamadım ?

kardes nasıl bırısı yanlıslık olmasın msjı banamı yazdın

telefon numaranı facede hatice akar diye bir bayan arkadaş aramak için kullanıyor.telefon seninse o kişiyi şikayet et....

vehbi konuyla ne alaka link ne linki farkındamısın

Bu alana bir cevap yazın...